Programmer » Multimedie » Diverse

Doxillion Document Converter download

Undgå at sidde med et ukendt tekstformat med Doxillion Document Converter. Det er tilmeld fuldstændig gratis, og downloades lige her.

Førhen benyttede de fleste Microsoft Office pakken til at skrive og formidle i. Men i dag er der så mange stærke alternative programmer, som ofte bliver benyttet. Dette skyldes blandt andet at mange af disse alternativer er gratis. Problemet med dette er, at alternativerne ofte gemmer i formater, som ikke altid kan registreres af dit fortrukne. Doxillion Document Converter lader dig, som navnet ligger op til, konvertere ukendte formater til dit ønskede. Så du altid kan åbne de formater, som du får tilsendt.

En af de stærkeste sider ved at benytte Doxillion Document Converter, udover funktionerne. Er at programmet blot fylder 1.43MB, og det kan slet ikke mærkes at det ligger på din computer. Doxillion Document Converter er udviklet af NCH Software. Som tidligere har udgivet programmer, vi har anmelderrost. Vi følger altid nøje med, når deres næste produkt bliver udgivet da de sjældent skuffer og er gode at have ved hånden. Du kan læse vores anmeldelse af NCH Softwares DreamPlan Home Design her.

Doxillion Document Converter er som de fleste af NCH Softwares produkter, tilgængelig til både Windows og Mac. Du kan downloade Windows-versionen direkte her på siden. Du finder Mac-versionen her.   Download Doxillion Document Converter 2.65 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.014

Version
2.65

Tilføjet
03-08-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
1.43 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NCH Software
Detaljeret information
Downloads
1.014
Version
2.65
Tilføjet
03-08-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
1.43 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NCH Software
3 0 2

Afinstallering af Doxillion Document Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Doxillion Document Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Doxillion Document Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Doxillion Document Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.