Programmer » Multimedie » Diverse

CyberLink YouCam download

Download gratis CyberLink YouCam her, med denne software kan du gennem dit webcam lave sjove animationer, og tilføje forskellige filtre.

CyberLink YouCam er en gratis måde at få et godt webcam på. CyberLink YouCam kan være med til at forbedre din oplevelse med at videochatte – og det nærmest uanset hvilket af de store firmaer til videochats, du bruger, for CyberLink YouCam er kompatibel med de fleste. CyberLink YouCam er desuden en meget populært software verden over, så andre har godkendt det, før du prøver det.

Hvad får man med CyberLink YouCam

Med CyberLink YouCam kan du optage dine videochats – så hvis du har en god samtale, som du bare ikke vil glemme, ja så optager du den bare. Det er også muligt at redigere i dit materiale: Du kan for eksempel lege med farver eller putte en flot ramme om et billede. Du kan også bruge animerede emoticons, når du bruger CyberLink YouCam. CyberLink YouCam giver dig også muligheden for at ”klæde dig ud”, når du videochatter – var det for eksempel ikke noget at ligne en alien, når du chatter med folk? Det kan da sætte lidt ekstra sjov på tilværelsen. Med CyberLink YouCam får du også noget sikkerhedsværktøj, så du sikkert og uden bekymringer kan benytte dig af webcam.

CyberLink YouCam kan ikke kun bruges til at lave sjov og ballade med dine venner, du kan også sagtens bruger CyberLink YouCam til dine forretningsmøder. På den måde sparer I masser af tid, da I slipper for at mødes personligt. Nogle gange er det selvfølgelig nødvendigt at være i samme rum for at kunne arbejde så godt som muligt, men andre gange kan det være virkelig effektivt at holde møder ved hjælp af et webcam, samt optage samtalerne for at man senere hen kan gennemgå dem igen.

CyberLink YouCam kan en del flere ting end det, der er nævnt her. Hvis du vil vide endnu mere om, hvad CyberLink YouCam kan, kan du læse om det her.

Med CyberLink YouCam har man således så mange muligheder, at det bliver meget sjovere at videochatte. Du kan gøre dine chats mere personlige og endnu mere seje med de mange effekter, som programmet indeholder. Hvis du har lyst til at have endnu mere end det, gratisprogrammet kan tilbyde, kan du betale dig til deluxe-udgaven af CyberLink YouCam. Hvis du gør det, får du mange flere effekter at arbejde med – og de effekter kan du læse mere om på det her link.

Systemkrav og specifikationer

I forhold til CyberLink YouCam kan man nævne en række specifikationer og systemkrav. Her kan du læse om nogle af dem:

 • Du skal (selvfølgelig) kunne komme til et webcam på din enhed
 • CyberLink YouCam fungerer til Windows
 • Det er nødvendigt at have internetforbindelse for at kunne bruge webcamet, og du skal som minimum have Explorer 7 som browser for at kunne bruge CyberLink YouCam
 • Du skal som minimum have en af følgende processorer: AMD Athlon 64 3200+ eller Intel Pentium D 3.0 GHz
 • Skærmopløsning: 1024 x 768

Hvis du vil vide mere, kan du klikke på dette link. På linket kan du læse om en del flere systemkrav og specifikationer.

Hvorfor CyberLink YouCam er et godt program – fordele og ulemper

Fordele:

 • CyberLink YouCam indeholder mange forskellige sprog, så de fleste verden rundt vil formentlig have mulighed for at bruge softwaren uden de store sprogvanskeligheder
 • Softwaren virker med de fleste store videochat softwares, såsom Skype
 • Programmet indeholder gode effekter
 • Man kan downloade yderligere effekter for at forbedre oplevelsen
 • Programmet indeholder sikkerhedsværktøjer
 • Derudover er det selvfølgelig også en fordel, at man kan blive ejer af programmet uden at skulle betale en krone

 Ulemper:

 • Det tager sin tid at installere CyberLink YouCam
 • Effekterne ser ikke altid lige godt ud
 • Det kan kun delvist bruges på tablets

Alternative programmer

Et alternativ til CyberLink YouCam kunne være ManyCam Virtual Webcam. ManyCam Virtual Webcam er et godt program, hvis du vil køre flere videochatprogrammer på en gang. Du kan læse mere om ManyCam Virtual Webcam samt downloade det gratis lige her.

Når du så har prøvet CyberLink YouCam, kan det være, at du har fået blod på tanden til at skulle prøve en hel masse flere sjove programmer. Hvis det er tilfældet, kan du klikke på dette link, for her finder du nemlig en hel, lang liste over forskellige multimedieprogrammer, som du helt sikkert også vil kunne få meget sjov ud af. Hvis du er Apple-bruger, vil du også på linket kunne finde gode programmer, som virker til dine enheder.

Om firmaet

Firmaet CyberLink Corp, der står bag CyberLink YouCam, er et multimedie softwarefirma i Taiwan. Firmaet blev stiftet tilbage i 1996.

Konklusion

CyberLink YouCam kan rigtig mange gode ting, som du sikkert vil kunne få glæde af. Hvis du har en stor lyst til at pifte dine videochats lidt op, så kan CyberLink YouCam være vejen at gå for dig. Hvis du ikke er så meget til alt det gøgl, kan du stadig sagtens få glæde af CyberLink YouCam, for effekterne er valgfrie at bruge.  Hvis du er mere til at bruge webcam end til at ringe fra din telefon, når du skal snakke med familie, venner, arbejdsforbindelser og andre, så kunne du godt tage et kig på CyberLink YouCam til dette.

At bruge CyberLink YouCam kræver, at du har Windows – og for at gide at downloade programmet i første omgang, skal du selvfølgelig ikke finde ulemperne for store. Derudover er der en rækkesystemkrav, som skal opfyldes, førend du kan bruge CyberLink YouCam på din enhed – men det er nu nogle krav, som de fleste moderne computere sagtens vil opfylde. Og dermed er der således ikke de store grunde til ikke at prøve CyberLink YouCam, hvis du skal bruge en attraktiv software til at lave dit webcam en smule sjovere, samt give lidt yderligere funktioner.

Download CyberLink YouCam 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
11.913

Version
3.0

Tilføjet
28-01-2008
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
311 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CyberLink Corp.
Detaljeret information
Downloads
11.913
Version
3.0
Tilføjet
28-01-2008
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
311 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CyberLink Corp.
3 0 6

Afinstallering af CyberLink YouCam

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CyberLink YouCam fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find CyberLink YouCam, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle CyberLink YouCam være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.