Programmer » Multimedie » Diverse

Butterfly On Desktop download

Butterfly On Desktop, som kan downloades gratis, putter levende sommerfugle direkte på dit skrivebord.

Vi har anmeldt mange underholdende og mærkelige programmer i fortiden, men vi var stadig ret overrasket over Butterfly On Desktop. Kort sagt, så er det et sjovt stykke software, som får animerede sommerfugle frem på dit skrivebord, og du kan tilføje lige så mange, som du lyster.

I vores test tog installationen af programmet kun et par sekunder. Herefter var det muligt at højreklikke på ikonet i startmenuen for enten at tilføje én eller fem sommerfugle. Da antallet var over 30, var det rimeligt tydeligt, at flere kun ville få animationerne til at hakke endnu mere, så det afhænger helt klart af din computers specifikationer. I programmet indstillinger kan man ændre på forskellige ting, såsom om det skal køre automatisk ved opstart, eller om sommerfuglerne skal være over eller under dine åbne vinduer.

Butterfly On Desktop er et sjovt program, hvis du kan lide sommerfugle, eller vil lave sjov med vennerne, men det bliver hurtigt kedeligt efter noget tid. Vi installerede det på en PC med Windows 7 64-bit, men det skulle gerne virke på de fleste versioner af Windows.

Download Butterfly On Desktop 1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
741

Version
1.0

Tilføjet
27-12-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
2.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Drive Software Company
Detaljeret information
Downloads
741
Version
1.0
Tilføjet
27-12-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
2.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Drive Software Company
3 0 3

Afinstallering af Butterfly On Desktop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Butterfly On Desktop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Butterfly On Desktop, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Butterfly On Desktop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.