Programmer » Multimedie » Digital Foto Software

Picture Collage Maker Pro download

Picture Collage Maker Pro laver dine yndlingsbilleder om til flotte collager. Læs vores anmeldelse af prøveversionen, som er gratis at downloade.

Er du typen, som elsker at tage billeder af dagligdagen med enten dit kamera eller din smartphone? Hvis det er tilfældet, hvorfor så ikke bruge dem til et eller andet? Picture Collage Maker Pro til Windows lover, at det skal være nemt at lave billedcollager, så du kan dele dem med dine venner og familie. I dag har vi taget et kig på prøveversionen, som er gratis.

Selvom installationsfilen er stor (omkring 100 megabytes), så fik vi hurtigt og uden problemer installeret Picture Collage Maker Pro på vores PC. Programmet er nemt at bruge, og der er endda en kort introduktionsvideo til nye brugere. Når du åbner Picture Collage Maker Pro, er der fire muligheder at vælge mellem: “Create Blank Collage”, “Create From Template”, “Template Collage Wizard” and “Grid Collage Wizard”. Selvom applikationen i sig selv er et simpelt billedredigeringsprogram, så er det de medfølgende skabeloner som gør det nemt at lave flotte collager. Udover selvfølgelig at kunne tilføje sine egne billeder, kan man også lege med tekst, former, rammer og så videre.

Siden at dette er en 15-dages prøveversion, så skal du købe den fulde version for omkring 220 kroner, for at undgå vandmærker på collagerne. Der findes også en billigere udgave med navnet Picture Collage Maker, som ikke har helt de samme funktioner. Du kan se hvad forskellene er på dette link.

Overordnet set, så anbefaler vi Picture Collage Maker Pro til alle vores brugere. Hvis du kan lide programmet, bliver du dog nok nødt til at købe det, så du kan slippe af med vandmærkerne.

Download Picture Collage Maker Pro 4.1.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.973

Version
4.1.2

Tilføjet
12-11-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
102 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PearlMountain
Detaljeret information
Downloads
1.973
Version
4.1.2
Tilføjet
12-11-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
102 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-07-2015
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PearlMountain
3 0 3

Afinstallering af Picture Collage Maker Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Picture Collage Maker Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Picture Collage Maker Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Picture Collage Maker Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.