Programmer » Multimedie » Codecs

DivX download

Download DivX Plus video gratis her. Softwarepakken giver dig gratis DivX Plus Web Player, DivX Plus Codec Pack og DivX Plus Converter.

DivX er er en software, som gør det muligt at lade dig spille, skabe og streame i et program. Du kan eksempelvis streame din favorit video i MKV og HEVC, hvilket vil sige, at det er muligt at sende tv i 4K-opløsning, som betyder, at videoen nu er fire gange Full HD. Med denne softwarepakke får du alt i en gratis: DivX Plus Web Player, DivX Plus Codec Pack og DivX Plus Converter. Dette computerprogram kan downloades gratis og vil give dig en software som indeholder en medieafspiller, video konverter, DLNA medieserver og en web-afspiller udvidelse. Derudover vil du også kunne afprøve ”plug-ins”, som er en software der tager din video- og lydoplevelse til næste niveau.

Hvorfor er det en god ide at downloade DivX?

Det er en god ide at downloade denne software, da du kan komprimere lange og store videoer. Når noget komprimeres på en computer, betyder det, at filer gøres mindre. På den måde kan du spare harddisken for en masse plads. DivX er en anerkendt software og er en af de mest populære computerprogrammer inden for film og video.

Softwaren gør det muligt for dig at se DivX, AVI og MKV videoer i din browser og opleve 1080p video med 5.1 kanal surroundsound. 1080p er en betegnelse for et HDTV-videoformat. Når et videoformat angives at være 1080, betyder det, at der er 1080 vandrette linjer i den vertikale opløsning, hvor p’et står for ”progressive scan”. Derudover kan du benytte dig af flere forskellige lyd-tracks og undertekster. DivX kan altså afspille videoer i høj kvalitet og gøre det muligt at se videoer i populære medieafspillere. Med denne software får du altså en pakkeløsning hvor du får alt i en.

Sikkerhed

Som tidligere nævnt er DivX et anerkendt program hele verdenen over, hvilket derfor tilfører computerprogrammet troværdighed. Da DivX er en lovlig og sikker software, ser vi ingen grund til ikke at afprøve programmet. Softwaren er en sikker enhed til at komprimere dine video filer. Ved at omdanne dine filer, kan du komprimere videoerne og filmenes størrelse til en tiendedel af deres oprindelige størrelse. På den måde skaber du mere plads på din harddisk.

Mange programmer og softwares er mere skadelige end de er gavnlige. Derfor er det vigtigt, at man er 100% indforstået med hvad det er for et program man downloader og hvad det indebærer. Da DivX er et meget populært program, er du dermed også sikret, at softwaren ikke er til for at hverken skade eller hacke din computer. Softwaren er altså helt ufarlig og sikker at hente ned. 

Programmørerne som har udviklet DivX har ud fra erfaring imødekommet og rettet de eventuelle trusler som har måtte være. Sikkerheden og de brugervenlige funktioner har altså resulteret i den store popularitet som programmet har. 

Alternativer til DivX

I takt med at vi lever i en mere globaliseret og digitaliseret verden, bliver programmer som ligner hinanden remedieret, redigeret og genopstår i nye versioner. Med det sagt betyder det også, at der findes flere alternativer til programmer som ligner DivX, som måske kun har enkelte anderledes features. Hvis du leder efter en software som også kan afspille og komprimere film og videoer, er Codec Pack Advanced 7.9.9 et godt alternativ. Codec Pack Advanced 7.9.9 kan afspille en bred vifte af forskellige typer video- og filmformater, som derfor også kan afspilles i en DirectShow enabled afspiller. Derudover kan denne software også afspille en forskellig række lyd-formater i forskellige afspillere.

Forskellen på DivX og Codec Pack Advanced 7.9.9 er, at DivX er en trialware, hvor Codec Pack Advanced 7.9.9 er en freeware. En trialware er en software som er gratis i en begrænset periode. Den begrænsede periode vil typisk gå fra 30 dage til et par måneder. For at installere en trialware skal man ofte oprette en konto, altså med brugernavn og password, så man er registreret i systemet og klar til at betale når prøveperioden udløber. En freeware er derimod en software som er et fuldkommen gratis program, hvor du ikke får trukket nogle penge. Hvis man sætter trialwares op imod freewares, vil der ofte ikke være de helt store forskelle. Dog kan det være, at en trialware har flere features og derfor også kører hurtigere eller bedre. Der skal typisk være en lille forskel, da det skal kunne give mening, at der er nogle gebyrer.

Nogle andre alternative freewares til DivX, kunne være nogle af de andre Codec Packs som findes. Herunder findes der både Codec Pack All in 1 6.0.3.0 og Codec Pack Standard 7.9.9. Disse versioner kan ligesom den udvidet pakke, også downloade film fra internettet og afspille dem i det ønskede format. Du skal dog være opmærksom på, at den udvidet version er den seneste opdaterede, hvilket derfor også gør den mere attraktiv at hente.

Ifølge vores hjemmeside er det også tydeligt at se, at DivX er mere populær end Codec Pack programmerne. Dette kan der være flere grunde til. DivX fylder eksempelvis en del mindre end hvad Codec Pack programmerne gør. Der findes mange forskellige alternativer til DivX, både softwares som har primært samme funktioner, men også softwares som kun anvender få af de samme funktioner.

Konklusion af DivX

Som konklusion, er vi positiv overrasket over DivX og programmet kan derfor varmt anbefales. DivX, som er en trialware, er kort sagt et computerprogram som lader dig streame, skabe og spille. Det smarte ved denne software er, at du har alt i et program. Det betyder, at du ikke behøver at downloade flere forskellige programmer ned på din computer for at kunne gøre disse ting. Udover at DivX er et alt-i-et program, findes der også andre fordele. Du kan eksempelvis komprimere dine filer, så de optager mindre plads på harddisken.

Vi vurderer DivX til at være en nem og sikker måde at streame og spille på. Dog skal du være opmærksom på, i og med DivX er en trialware, at programmet kun er tilgængeligt i en begrænset periode før du bliver opkrævet et gebyr. Vi anbefaler at du benytter dig at programmets gratis prøveperiode, så du kan finde ud af om DivX er noget for dig.

Download DivX 10.8.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
68.411

Version
10.8.7

Tilføjet
20-02-2002
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DivX, Inc.
http://support.divx.com/
Detaljeret information
Downloads
68.411
Version
10.8.7
Tilføjet
20-02-2002
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
19-07-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DivX, Inc.
4 0 323
100 kr

Afinstallering af DivX

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DivX fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DivX, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DivX være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.