Programmer » Multimedie » CD Brændere

Easy Audio CD Burner download

Download Easy Audio CD Burner Gratis her

Det kan hænde man står og skal have brændt nogle filer ned på en CD eller DVD. For eksempel hvis man er et band, og gerne vil lave nogle kopier af sin demo, eller hvis man vil distribuere sit eget album.

Måske vil man gerne lave en skive med alle sine yndlingsnumre til de lange bilture på arbejde eller ferie. Mulighederne er mange, og med Easy Audio CD Burner kan du opfylde alle dine brændingsønsker.

Sammensæt dine egne CD’er hurtigt og nemt

Et af Easy Audio CD Burners hovedfunktioner er “add tracks” menuen”. Her får du muligheden for at lave en CD med lige præcis de numre i alle de audio formats, du ønsker skal være på den.

Når dit udvalg af numre er udvalgt er det bare at trykke på knappen “Burn CD/Burn Audio”, og derefter vil programmet gøre al arbejdet for dig. I sidste ende står du med en cool CD du kan smide i din CD player, du kan designe et cover til senere. Bilturene har aldrig været bedre, det kan jeg bekræfte.

Det er vigtigt at huske, at programmets burning process kun er til CD’er. Det er derfor ikke muligt at brænde blu-ray DVD’er eller DVD burning generelt.

Old school design som man ved, hvad er

Easy Audio CD Burner er et program direkte ud af de tidlige 00’ere. Brugerfladen er mildest talt outdated, og repræsenterer meget godt, hvad man kan forvente af et program i kategorien free audio CD burner kan tilbyde dig fra den tidsalder.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Godt nok er det ikke et smukt program, men det er let og overskueligt at bruge. Det er det old school træk, der kun bekymrer sig om effektivitet, og ikke så meget om smukhed.

Supplerende software

Står du og mangler nogle gode tracks til dine brændte CD’er, kan du passende gøre brug af TuneGet. TuneGet er et stykke software, der kan finde dig en lang række gratis musik, du nemt og hurtigt kan downloade ned på dit system.

Derefter er det bare at vælge alt det, du synes er godt, brænde det på en skive med Easy Audio CD Burner, og nyde din lille nye samling. TuneGet kan downloades gratis her.

Konklusion

Easy Audio CD Burner er et lille fantastisk stykke software, der kan hjælpe dig med alle dine brændingsbehov. Med dens simple og ligetil funktioner kan alle og enhver gøre brug af programmet nemt og hurtigt. Det kan uden tvivl kun anbefales på det varmeste.

Download Easy Audio CD Burner 3.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
12.750

Version
3.8

Tilføjet
12-05-2002
Kompatible systemer
Windows 95/98/Me/2000/XP/NT

Størrelse
1.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PGSTAR
Detaljeret information
Downloads
12.750
Version
3.8
Tilføjet
12-05-2002
Kompatible systemer
Windows 95/98/Me/2000/XP/NT
Størrelse
1.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PGSTAR
3 0 56

Afinstallering af Easy Audio CD Burner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easy Audio CD Burner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Easy Audio CD Burner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Easy Audio CD Burner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.