Programmer » Multimedie » Billed-fremvisere

Xlideit Image Viewer download

Xlideit Image Viewer er en flot billedviser til Windows, der også har funktioner til simpel billedredigering. Download værktøjet gratis!

Er du på udkig efter en smart billedfremviser med en flot brugerflade og masser af funktioner? I så fald har du muligvis fundet det rette stykke software, for billedremvisningsprogrammet Xlideit Image Viewer kan nemlig downloades gratis til Windows! Og udover at kunne bruges til at vise dine billeder med, så understøtter det også simpel billedredigering såsom rotation og beskæring.

Vi har testet Xlideit Image Viewer på en PC med Windows 11, og her på siden kan du læse vores indtryk af programmet. Du kan også se programmets brugerflade på de mange skærmbilleder, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det virker. Hvis du selv vælger at hente Xlideit Image Viewer, så ønsker vi dig held og lykke med programmet!

Tilgængelighed og sprog

Med hensyn til understøttede operativsystemer, så er Xlideit Image Viewer desværre kun tilgængelig til Windows. Hvis du bruger Mac eller Linux, så bliver du altså nødt til at finde et andet program. Heldigvis kan du finde mange af slagsen her på Download.dk, og hvis du ruller ned i bunden af artiklen her, så linker vi specifikt til vores software-kategori med billedfremvisere.

Desuden er Xlideit Image Viewer desværre ikke oversat til dansk sprog, og i vores test af programmet virkede det umiddelbart som om, at programmet kun kan bruges på engelsk. Vi synes dog ikke, at dette er et kæmpe problem, da det jo er et meget visuelt program, der primært skal bruges til fremvisning af billeder. Alligevel vil vi lige gøre opmærksom på det til de af vores brugere, der foretrækker software på dansk.

Download og setup

Du henter Xlideit Image Viewer ved at klikke på download-knappen her på siden, som automatisk fører dig videre til programmets SourceForge-side, hvor den nyeste version af Xlideit Image Viewer er tilgængelig. Filen, som du downloader, er en ZIP-mappe, som du skal udpakke et sted på computeren. Fx på skrivebordet.

Når du har udpakket ZIP-mappen, så skal du bare klikke på programmets .EXE-fil, hvorefter Xlideit Image Viewer åbner og præsenterer dig for en lille setup-menu. Her kan du blandt andet vælge, om du ønsker genveje til programmet på skrivebordet og i startmenuen, og du kan også tage stilling til hvilke filtyper, som du ønsker at knytte til Xlideit Image Viewer. Det kan være billedformater såsom fx JPG, PNG, BMP og GIF.

Når du er færdig med setup-menuen, så er du klar til at bruge programmet.

Brugerflade

Det visuelle ved Xlideit Image Viewer er helt klart en af programmets styrker. Det består nemlig af en forholdsvis flot brugerflade i hvide og sorte farver, og det er med til at gøre programmet unikt og rart at bruge. Brugerfladen kan ses på nedenstående billede.

Ved at trykke på de to små pile oppe i venstre hjørne af programmet kan du specificere hvilke billeder, som Xlideit Image Viewer skal vise. Fx kan du åbne en bestemt mappe et sted på harddisken. Herefter kan du skifte mellem de forskellige billeder med piletasterne eller ved at trykke på billederne i bunden af programmet.

Trykker du på play-knappen oppe i højre hjørne af programmet, så går Xlideit Image Viewer igang med at afspille dine billeder i et slideshow. Denne indstilling gør Xlideit Image Viewer særdeles brugbar som en slags pauseskærms-app, hvilket vi uddyber længere nede på siden.

Ønsker du at ændre på indstillingerne i Xlideit Image Viewer, så kan du gøre det ved at klikke på tandhjulet oppe i højre hjørne af programmet. Som det kan ses på nedenstående GIF, så er der mange indstillinger derinde, som man kan lege med.

Billedredigering

Xlideit Image Viewer er faktisk ikke bare en billedfremviser. Programmet kan nemlig også bruges til simpel billedredigering såsom rotation og beskæring. Ønsker du at tilgå denne funktionalitet, så skal du bruge knapperne, som du finder ude i højre side af programmet, hvilket er illustreret på skærmbilledet under denne tekst.

Som nævnt, så er det muligt eksempelvis at rotere og beskære billeder, men du kan også trykke på den lille nedadgående pil for at åbne en undermenu med endnu flere indstillinger. Herinde kan du eksempelvis foretage spejlvending, kloning eller konvertering dem til et andet billedformat.

Der er udelukkende tale om meget basale redigeringsfunktioner, men alligevel synes vi, at det er et plus, at programmet har dem, for så skal du ikke til at åbne et andet billedbehandlingsprogram, hvis du lige ønsker at foretage nogle enkelte justeringer på dine billeder.

Brug Xlideit Image Viewer som pauseskærm

Fordi Xlideit Image Viewer har en pæn brugerflade, så synes vi faktisk, at det er et særdeles godt bud på en pauseskærms-app. Som det tidligere er nævnt, så kan du nemlig starte et slideshow med dine billeder ved at trykke på play-knappen i højre hjørne af brugerfladen.

Hvis du eksempelvis får din familie på besøg og din computer står i stuen, så kan du vælge at importere nogle familiebilleder til Xlideit Image Viewer. Herefter kan din computerskærm afspille de mange billeder i løbet af dagen, hvilket helt sikkert vil være til stor glæde for alle dine besøgende.

Konklusion

Overordnet set, så synes vi, at Xlideit Image Viewer er et solidt bud på et billedfremvisningsværktøj, hvis du ikke er tilfreds med det, der er indbygget i Windows i forvejen. Eftersom det er gratis, så synes vi, at det er svært at forlange meget mere.

Det er især værd at nævne programmets brugerflade, som ser flot ud med dens sorte og hvide farver. Brugerfladen gør også, at Xlideit Image Viewer er særdeles velegnet til at bruge som en slags pauseskærms-app, der kan bruges til at afspille alle dine billeder for familie og venner. Derudover er de indbyggede billedredigeringsfunktioner brugbare til basale ting såsom rotation og beskæring, men hvis du ønsker at foretage større ændringer, så skal du også have et dedikeret billedbehandlingsprogram.

Så hvis du synes, at Xlideit Image Viewer lyder som et interessant program, så kan vi anbefale dig at downloade det!

Tip: Her på Download.dk opdaterer vi hele tiden vores programmer og tilføjer endnu flere. Hvis du leder efter flere programmer som Xlideit Image Viewer, så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores softwarekategori med billedfremvisere. Den kan du finde ved at klikke lige her.

Download Xlideit Image Viewer 1.0.210214 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
5.431

Version
1.0.210214

Tilføjet
17-07-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Picorover3
Detaljeret information
Downloads
5.431
Version
1.0.210214
Tilføjet
17-07-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-09-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Picorover3
5 0 2

Afinstallering af Xlideit Image Viewer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Xlideit Image Viewer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Xlideit Image Viewer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Xlideit Image Viewer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.