Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Picosmos Tools download

Download Picosmos Tools (dansk) gratis her

Er du en aspirerende fotograf? Så har du nok allerede været ude at tage billeder af en masse forskellige ting. Men det er kun det halve af en fotografs job. I dag bruges billeder ikke bare, som de er. De skal redigeres, beskæres, poleres, leges med farvekomposition og meget andet, før man har et produkt, der kan bruges til noget. 

Derfor har man også brug for en suite, der indeholder mange af de værktøjer, man skal bruge for at lave noget præsentabelt. Picosmos Tools er et perfekt eksempel på noget software for begyndende fotografer.

En suite med lidt af hvert

Picosmos Tools er en suite. Det vil sige, det er et program med en masse moduler, der er dedikerede til forskellige redigeringsopgaver. 

Key functions inkluderer side designs, bruge en editor, lave kollager, tilføje effekter, beskære, fjerne ting fra dine billeder, watermark and rotate.

Værktøjerne i Picosmos Tools er ret basic, og giver dig ikke den store kontrol over, hvad du laver. Derfor er programmet udelukkende brugbart for folk, der skal have en sans for, hvad redigering er. Er du en erfaren fotograf vil det her ikke være nyttigt for dig. 

Farvefuldt og spændende design

Picosmos Tools har et flot og farvefyldt design, der udstråler liv og glæde. Når du starter programmet op, får du en interface med store, farvefulde knapper, der leder dig videre til programmets diverse moduler. 

Brugerfladen er generelt meget intuitiv, og de individuelle moduler er velorganiserede og lægger meget op til man selv kan finde ud af at gå på opdagelse og lege rundt med de simple værktøjer. 

Konklusion

Picosmos Tools er en simpelt og lærevenlig suite til redigering og polering af fotos. Det er gratis, så hvis du er en nybegynder på området, kan det klart anbefales.

Download Picosmos Tools 2.6.0.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
300

Version
2.6.0.1

Tilføjet
08-12-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
76 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Free Time
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
300
Version
2.6.0.1
Tilføjet
08-12-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
76 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
08-12-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Free Time
0 0 1

Afinstallering af Picosmos Tools

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Picosmos Tools fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Picosmos Tools, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Picosmos Tools være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.