Programmer » Multimedie » Billed-behandling

PhoXo download

Download PhoXo her og få et godt og gratis billedredigeringsprogrammet til nybegyndere.

En hel miniudgave af Photoshop er dette ikke, men det er klart bedre end Paint. Og så er det gratis. PhoXo indeholder de grundlæggende billede-redigeringsværktøjer, som den ikke-professionelle bruger ville forvente, med et par sjove ekstratilføjelser, der også gør programmet egnet til yngre brugere.

Programmets brugerflade er godt organiseret og intuitiv. Der er menuer på tværs af toppen og en værktøjslinje i venstre side. Der kan også åbnes for clip art, rammer og effekter, der popper op i højre side som et nyt vindue der dog godt kan flyttes rundt.

Der er kontrol af lysstyrke, kontrast og farvemætning og muligheder for at sløre og skærpe. Et klon værktøj og et viskelæder lader brugerne udføre grundlæggende billede korrektion. Brugerne kan også tilføje tekst, sjove designs og multimedieklip på billeder, og de kan trække i billeder med frihånd ved hjælp af en pen eller et pensel værktøj. Effektmenuen indeholder indstillinger til at fordreje billeder, tilføje lys-effekter, eller omdanne billedet til en anden kunstnerisk stil. Vi kunne godt lide det, at PhoXo understøtter brugen af lag.

Det gør det nemt for brugerne at eksperimentere med programmets forskellige funktioner uden at skulle rette deres ændringer til deres billeder konstant. Der findes en grundig online Hjælp-fil, der indeholder detaljerede instruktioner til alle PhoXo funktioner og indeholder masser af screenshots.

Samlet set var vi glædeligt overrasket PhoXo; det er nemt at bruge og har masser af funktioner, både nyttigt og fjollet. Det er et godt valg for alle, der er bare at komme i gang med billedredigering eller for mere erfarne brugere, der ikke kræver de avancerede funktioner i programmer som Photoshop.

PhoXo installerer en ikon på skrivebordet uden at spørge, men afinstallerer rent. Vi anbefaler dette program til alle brugere.

Download PhoXo 8.3 (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.218

Version
8.3 (dansk)

Tilføjet
27-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & 8

Størrelse
4.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PhoXo
Detaljeret information
Downloads
1.218
Version
8.3 (dansk)
Tilføjet
27-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & 8
Størrelse
4.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PhoXo
5 0 2

Afinstallering af PhoXo

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PhoXo fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PhoXo, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PhoXo være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.