Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Microsoft Publisher download

Prøv det smarte og brugervenlige publishing-software Microsoft Publisher, der kan downloades gratis her.

I sin hverdag eller på arbejdet kan man tit få brug for at skulle kreere en række forskellige publishingdokumenter. Du skal måske lave en indbydelse til landsmøde for en ungdomsorganisation, og vil lave flyers til begivenheden. Det kan også være, du skal fejre din fødselsdag, og gerne vil lave nogle indbydelser, du kan sende til familie og venner.

Der er en lang række virksomheder, der tilbyder sådan en service mod betaling, men i Microsoft Publisher kan du gøre det helt gratis selv. Microsoft Publisher af producenten Microsoft er et essentielt begynderprogram for dig, der vil lave indbydelse, forsider til skoleopgaver visitkort og meget mere.

Brug de mange skabeloner til at komme hurtigt i gang

Microsoft Publisher udbyder en del forskellige designs til for eksempel visitkort, invitationer o.lign. Så står du og mangler inspiration til, hvordan dine invitationer skal se ud, hjælper Microsoft Publisher dig godt på vej. Der er også en række specielle design der gør det muligt at lave kalendere, fotoalbums og andet, du kan få brug for i din hverdag.

Microsoft Publisher tager dig fast ved hånden, og hjælper dig på vej med at designe smukke brugbare kort, breve og invitationer med blot få klik. Der behøver ikke være en mellemmand mellem dig og dine bryllupsinvitationer med Microsoft Publisher, der tillader dig at gøre alt selv på den nemmeste måde.

Eksperimentér med mange forskellige skrifttyper og typografier

Udover de mange spændende layouts, som Microsoft Publisher forsyner dig med, følger der også store muligheder for at lege med skriften på dine forskellige kort og invitationer. Der er omkring 60 forskellige skrifttyper i romantisk, simpel eller prangende stil.

Microsoft Publisher tillader dig altså at sætte et unikt præg på dine produktioner, så de er lige, som du ønsker de skal være til de rette formål. Microsoft Publisher er dog blot et introduktionsprogram, når det kælder publishingsoftware, og derfor er funktionerne til en grænse begrænset. Men for dig, der blot bruger programmet i hjemmet, er der mere end nok at give sig i kast med uden at blive forvirret.  

Gør dine begivenheder specielle med Microsoft Publisher

Med Microsoft Publisher kan du supplere dine begivenheder med smukke kort og invitationer efter behov. Skal der synges nogle sange til dit bryllup? Så kan du lave sangtekster med smukke designs til folk, der bare sætter prikken over i’et. Skal du stå på gaden og uddele flyers om en sag, der er vigtig for dig? Så kan Microsoft Publisher lave dem, så de udtrykker din sag på den præcise måde, du ønsker dit budskab videregivet.

Microsoft Publisher kan desuden lave alle disse ting, så de kan sendes digitalt over mail eller Facebook f.eks. Det kan være specielt relevant i den digitale tidsalder, som vi lever i disse dage hvor folk mere og mere har vænnet sig til at modtage information og invitationer digitalt. Det sparer dig også tid og penge ved at skulle sende dem afsted med posten manuelt. Microsoft Publisher holder altså muligheden åben for at sende ting både fysisk og digitalt efter dine behov, og hvad du føler er bedst.  

De unikke layouts og typografier i Microsoft Publisher

Microsoft Publisher er et unikt program baseret på dens brugbarhed i kombination med simplicitet. På blot få sekunder og få klik kan man allerede være i gang med et designe sine fødselsdagsinvitationer eller visitkort og sende dem afsted samme dag, som de er lavet. Mange arbejdsopgaver kan også gøres meget nemmere med Publisher, for eksempel hvis du skal lave en præsentation, eller videregive noget information til en større gruppe af mennesker. De medfølgende layouts er alle designet af Microsoft specielt til de begivenheder, vi alle støder på et par gange årligt. Microsoft Publisher er altså en god ved at have ved sin side til mange alsidige opgaver og formål, man kan støde på i hverdagen og særlige lejligheder.

Lækkert og glat design i den klassiske Office-Stil

Microsoft Publisher er en del af den generelle officepakke. Det vil sige, selve designet er lig med mange af de andre Microsoft programmer, du med garanti har brugt som Word, Excell eller PowerPoint. Der skal derfor ikke investeres den store mængde tid, for at lære programmets ABC. Når Microsoft Publisher åbnes op, præsenteres du med en menu, der nemt og overskueligt lade dig vælge de designs og layouts, du har brug for. Når man så skal til at bruge de forskellige værktøjer kan man holde musen over dem. Det åbner en mindre dialogboks, der fortæller dig hvad de individuelle værktøjer kan bruges til, og om de er relevante for dig.  

Ligesom Word kører Publisher med de samme menuer oppe i toppen, der lader dig ændre skrift typografi, indsætte tabeller, figurer, farver, redigere sidehoved og sidefod etc. Der er i realiteten ikke noget kompliceret at finde her, og det kan man kun konkludere er et plus på kontoen. Der er ingen læringskurve, man skal igennem. Det handler bare om at starte, og nyde de smukke resultater.

Alternativ Software

Microsoft Publisher er et fantastisk stykke software til hjemlige publiceringsbehov. Men der er også andre brugbare software, man kan give sig i kast med. Det kunne for eksempel være Microsoft Paint af producenten Microsoft. Microsoft Paint er et simpelt billedredigeringsprogram, der kan bruges til mange formål. I forbindelse med Microsoft Publisher, kan man i Microsoft Paint lave billeder til brug i dine Publisher invitationer, visitkort etc. Microsoft Paint kan downloades gratis her.

Konklusion

Microsoft Publisher er et rigtig godt suppleringsprogram til en lang række hverdagsformål. Den hjælper dig med at formidle budskaber, information på smukke og rammende måder, og samtidig kan den gøre memorable øjeblikke endnu mere specielle end de var i forvejen. Microsoft Publisher gør begivenheder mere overskuelig og spare dig og penge. Det kan helt klart anbefales alle fra unge studerende, voksne folk i arbejde eller ældre.

(Husk! Microsoft Publisher følger altid med i din Officepakke. Har du allerede Word er chancen for du har Publisher stor.)

Download Microsoft Publisher 2019 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.250

Version
2019

Tilføjet
08-02-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
2.250
Version
2019
Tilføjet
08-02-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 1
549 (1 år) kr

Afinstallering af Microsoft Publisher

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft Publisher fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft Publisher, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft Publisher være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.