Programmer » Multimedie » Billed-behandling

MAGIX Photostory Deluxe download

Download en gratis prøveperiode af det fantastiske billedbehandlingsprogram MAGIX Photostory Deluxe her.

MAGIX Photostory Deluxe er et forholdsvis nyudviklet billedbehandlingsprogram, men programmet giver bestemt også konkurrence til de herskende billedbehandlingsprogrammer. Selvom at programmet er konkurrencedygtigt, så adskiller det sig også væsentligt fra andre billedbehandlingsprogrammer.

De primære funktioner i MAGIX Photostory Deluxe er oprettelse af simple, men yderst attraktive slideshows. Hvis man eksempelvis har været på ferie, og ens kamerarulle er proppet med fantastiske billeder, så man kan hurtigt skabe en spændende video gennem MAGIX Photostory Deluxe – uanset hvor teknologisk erfaren man er.

Uendelige muligheder

Det første skridt man tager med MAGIX Photostory Deluxe er valg af ens billeder. Man skal ikke bekymre sig hvis et af billederne ikke er knivskarpt, for der er en del funktioner, som lader dig redigere og optimere billederne.

Optimeringen er simple, og kræver ikke den største teknologiske erfaring for at fikse ens billedkvalitet. Det er uanset om originalbilledet er påvirket af dårlig belysning, eller om det er rystet og derved sløret.

Efter billedvalg så kan man tilføje effekter, tekst, animationer osv. programmet har en del skabeloner indenfor de enkelte områder, og benytter sig primært af drag and drop, så man hurtigt kan lave nogle ret fede sektioner.

Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge mellem et hav af overgange mellem de enkelte billeder – eller videoer.

Gør det selv – eller lad være

Photostory har en fremragende guide, som hjælper dig med at skabe et slideshow som opfylder dine krav og behov. Med det sagt, så kan du også lade programmet klare det hele for dig. Det eneste som du skal gøre er at vælge dine ønskende billeder og eventuelt musik.

Man kan med fordel lade Photostory oprette et slideshow, og dernæst begynde at småændre i det for at det bliver så personligt som muligt.

Vores favorit funktion

Photostory har mange af de samme billedfunktioner, som man finder hos lignende eller alternative programmer. Men dertil har programmet også en del spændende ekstrafunktioner, som vi ikke havde prøvet at arbejde med før.

En af disse ekstrafunktioner er landkort-animationer.

Med landkort-animationen kan du hurtigt vælge de områder, som du har rejst i – eller en specifik rute. Dernæst klarer programmet resten, du kan også tilføje animationen som overgang i dit slideshow. En meget spændende funktion, som er yderst brugbar hvis man har rejst gennem flere lande, eller forskellige byer.

Amatør eller professionel?

Der er desværre rigtig mange, som ikke tør forsøge sig med et billedhandlingsprogram. Det er primært fordi, at et billedbehandlingsprogram kan virke ret uoverskueligt, hvis man ikke har kendskab til de forskellige funktioner. Det tager dog ikke særlig lang tid at sætte sig ind i Photostory og dets funktioner. Men hvis programmet alligevel virker forvirrende, så har udvikleren velsignet os med en masse selvstudie-videoer.

Selvstudie-videoerne er simple og opdelt i forskellige afsnit, herunder introduktionsvideoer, taktbaseret trin og information indenfor bl.a. filmskabeloner. De enkelte videoer er yderst informerende og meget velforklarende, så selvom at man ikke har arbejdet med et billedbehandlingsprogram før, så man kan være med.

De mange vejledningsvideoer finder man ved at benytte dette link. Alle videoerne er gratis og frit tilgængelige for alle.

Hvis du alligevel skulle sidde med en specifik opgave, som videoerne ikke kan hjælpe dig med, så anbefaler vi at kigge på YouTube. Photostory har et fremragende fællesskab, som uploader uendelige mængder af hjælpevideoer.

Uendelige effekter

Med din prøveversion af Photostory har du en del gratis effekter med dig, men hvis du løber tør, så har Photostory også et kæmpe sortiment af templates i deres onlinebutik. Det er alt fra introer, outroer, overblændinger eller titelanimationer. De effekter, som findes i onlinebutikken er helt nyudviklet, og prisen varierer alt efter hvor stor eller krævende en effekt der er tale om.

 Interaktive redigeringsmuligheder

Redigeringsmulighederne fungerer ikke ligesom de gør hos alternative billedbehandlingsprogrammer.

Photostory har en unik funktionalitet, som er lynhurtig at bruge når først man har lært det. Det er aldeles flydende, men kræver en smule tilvænning. Men når man først har tilvænnet sig, så er arbejdsprocessen en leg.

Design og brugervenlighed

Photostory har et moderat design, men et meget funktionelt design. Prævisningsvinduet er placeret i venstre side, med billeder/klip i højre og nederst finder man arbejdslinjen.

Umiddelbart ligner Photostory et typisk videoredigeringsprogram, og det anser vi ikke som at værende en ulempe. Fordelen er nemlig at hvis man har bare en smule kendskab til videoredigering, så lærer man hurtigt at arbejde med Photostory. Derudover, så er der en grund til at denne form for design er så populær, og det er umiddelbart at det er en aldeles funktionel måde at arbejde i. Funktioner, knapper osv. finder man lige der hvor man forventer, og de er enkeltvis velplaceret, så man skal ikke lede efter dem, når man skal bruge dem.

Konklusion

Photostory er et unikt, og samtidig velkendt program. Det unikke aspekt kommer fra de mange funktionsmuligheder, og det velkendte kommer fra designet. Denne sammensmeltning resulterer i et fantastisk billedbehandlingsprogram, som uden tvivl er alle pengene værd når ens prøveperiode er udløbet.

Udvikleren af Photostory, MAGIX lover desuden fremtidige hyppige opdateringer, så hvis du tilkøber dig Photostory, så får du det næste års effekter, animationer osv. med dig. På grund af dette, så er vi også nødsaget til at konkludere at prisen på Photostory er i den lave ende. Især når man tager de mange funktioner og muligheder i betragtning.

Alt i alt, en forholdsvis ny konkurrent i billedbehandlingsmarkedet, men derved også en konkurrencedygtig konkurrent. Så hvis du ønsker at dele dine billeder med venner, familie eller kollegaer på bedste vis, så prøv Photostory, og se om det ikke er noget for dig.

Download MAGIX Photostory Deluxe 2019 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
969

Version
2019

Tilføjet
03-09-2018
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.65 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MAGIX
https://www.magix.com/dk/support/
Detaljeret information
Downloads
969
Version
2019
Tilføjet
03-09-2018
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.65 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MAGIX
5 0 2

Afinstallering af MAGIX Photostory Deluxe

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MAGIX Photostory Deluxe fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MAGIX Photostory Deluxe, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MAGIX Photostory Deluxe være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.