Programmer » Multimedie » Billed-behandling

HDR Projects download

Prøv det nye og spændende billedredigeringsprogram HDR Projects 3 gratis her på siden.

Der bliver altid udviklet nye billedredigeringsprogrammer, og mange af dem er desværre ikke synderlig konkurrencedygtig med de alternative valg. HDR Projects 3 er dog en undtagelse, og med denne software har du alle de funktioner, som du har behov for, for at skabe lige det billede som du ønsker.

HDR Projects 3 er udviklet til både Mac og Windows, og du kan downloade installationsfilen direkte herfra vores side.

Utrolig skarp kvalitet

Det første vi bider mærke i ved HDR Projects 3 at hvor utrolig skarpe billederne bliver efter behandling. Farverne, kontrasten og opløsning er fuldstændig optimal. Den skarpe billedbehandling slår mange af de alternative programmer.  HDR Projects 3 har også mulighed for at tilføje tilføjelser, de forskellige tilføjelser udvider de mange forskellige billedredigeringsfunktioner, og dermed kan du altid forme det billede du lyster. Det skal dog siges at selv uden tilføjelser, så har du alle de absolut nødvendige funktioner, og du kan hurtigt, allerede lige efter installation, begynder at redigere i dine billeder.  

Amatør eller professionel  

Hvis du ikke har den store erfaring med billedredigering, så kan du også sagtens benytte HDR Projects 3. Brugervenligheden er helt i form, der er en del forskellige forudindstillinger. Med forudindstillingerne så kan du åbne dit billede, og vælge imellem de 64 forskellige for en hurtig redigering.

Det er selvfølgelig muligt at perfektionere forudindstillingerne hvis nu, at billedet ikke er helt som du vil have det. Udvikleren Projects Software har også lavet en del forskellige vejledningsvideoer, som er ganske overskuelige, og med garanti hjælper dig, hvis du ikke helt ved hvor du skal starte. Dertil, så har HDR Projects 3 også et fremragende fælleskab, og andre brugere er altid klar til at hjælpe. Fælleskabet opretter også mere specifikke videoer, som eksempel hvis ”Hvordan man udskærer et ansigt på et billede”. Diverse videoer er som regel i opbygget i simple trin, så du kan sagtens følge med i processen imens at du har dit eget projekt åbent på skærmen.

Den professionelle kan også sagtens være med, da man sagtens kan finde mere udbredte funktioner bag overfladen. Hvis du er professionel og tidligere har benyttet billedredigeringsprogrammer som Adobe Photoshop. Så har du hurtigt vænne dig til HDR Projects 3, faktisk så er mange af funktionerne fra Adobe Photoshop placeret næsten identiske steder som HDR Projects 3.

Design og brugervenlighed

Der er ingen tvivl om at HDR Projects 3 er udviklet med et design, som alle kan finde rundt i. På overfladen er de mest brugervenlige funktioner, som uden tvivl er designet til amatøren. Den mere rutineret bruger kan hurtigt finde under overfladen, og finde de resterende funktioner, som man har behov for.

Det simple og overskuelige design betyder også brugervenlighed. Hvis du aldrig har arbejdet med et billedredigeringsprogram før, så kan du hurtigt vænne dig til hvor de forskellige muligheder ligger. Dertil er designet også fornuftigt til den mere rutinerede bruger. Ydermere, så er programmet også lynende hurtigt både i installationsfasen og brugerfasen. Selv på en sløv computer, så åbner programmet hurtigt, og vi imødekom ikke noget hak eller at programmet ikke svarede. Der er ingen tvivl om at HDR Projects 3 skal være et godt alternativ til Adobe Photoshop, og så endda til billigere penge.

Alternative billedredigeringsprogrammer

Som nævnt i starten af anmeldelsen så er eksisterer der efterhånden et kæmpe sortiment af billedredigeringsprogrammer, og det kan være svært at vælge. Vi har selv test og anmeldt en stor del af dem, og du kan finde disse anmeldelser i vores billedbehandlingskategori. Billedredigeringsamatøren kunne eksempelvis få stor glæde af et program som Paint.NET. Paint.NET er udviklet med simplicitet i tankerne, og er egentlig mere eller mindre en udvidet software af Microsoft Paint. Paint.NET har dog overraskende mange funktioner, og hvis man blot skal lave en hurtigt redigering, så er det helt sikkert værd at have. Paint.NET er desuden helt gratis at benytte, og i ubegrænset tid.  Det mere oplagte og direkte konkurrence alternativ er uden tvivl Adobe Photoshop. Adobe Photoshop har i lang tid været det foretrukne billedredigeringsprogram, og af ganske gode grunde. HDR Projects 3 kan dog mange af samme ting som Adobe Photoshop kan, og så er HDR Projects 3 endda billigere i længden.

Konklusion

Vi arbejder tit med billeder, og for os er det altid en stor glæde ved at der kommer konkurrence til herskerne. HDR Projects 3 har uden tvivl levet op til vores forventning, selv med kritiske øjne så må vi indrømme at programmet kunne klare alle opgaverne vi testede.

Til daglig benytter vi programmer som Paint.NET og Adobe Photoshop, men med udgivelsen af HDR Projects 3, så kunne det sagtens ende med at vi laver et permanent skift. HDR Projects 3 er lynende hurtigt at arbejde i, og vi mødte ingen problemer.

Programmet er også så veludviklet at det retfærdiggøre prisen. Der er heller ingen begrænsning i form af formater, hverken til at åbne formater eller gemme i formater. HDR Projects 3 er derfor meget samarbejdsvilligt med andre billedredigeringsprogrammer, så det er altid muligt at arbejde på sit projekt med flere forskellige softwares. Vi er positivt overrasket over HDR Projects 3, og vi vil klart anbefale programmet til både amatører og professionelle billede entusiaster.  

Download HDR Projects 6.64 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.293

Version
6.64

Tilføjet
22-03-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac

Størrelse
143 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Project Software
Detaljeret information
Downloads
1.293
Version
6.64
Tilføjet
22-03-2018
Kompatible systemer
Windows, Mac
Størrelse
143 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
14-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Project Software
5 0 2

Afinstallering af HDR Projects

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere HDR Projects fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find HDR Projects , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle HDR Projects være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.