Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Free Watermark Remover download

Download Free Watermark Remover gratis her

Står du med nogle fotos, der er overdækket af trælse watermarks, date stamps eller andre unwanted objects der nærmest gør det umuligt at se, hvad der rent faktisk er på billedet? Fair nok, watermarks er en kunstners måde at sikre sig, andre ikke tager credit for deres billeder. 

Typisk kan du betale fotografen for at få billederne uden, men i de tilfælde, hvor personen ikke er til at komme i kontakt med, er det svært at få rene og brugbare billeder. Derfor kan man få brug for software som Free Watermark Remover, der har gratis og solide watermark remover tools. 

Fjern watermarks med få klik

Watermark remover software som Free Watermark Remover giver dig en række værktøjer, der hjælper dig med at fjerne trælse watermarks fra billeder. I denne simple proces skal du kun tage stilling til to ting: hvordan du vil fjerne en watermark, og hvordan du vil restaurere billedet bag det. Her er der forskellige modes, der hjælper dig med at tilpasse fjernelsen. Smooth Filling er efter test den, der virker bedst. 

Når du skal restaurere grafikken bag en watermark har du også nogle tools. Hvis de bare er lige og centrerede kan du bruge Rectangle mode, der let markerer en watermark og fjerner det. Er det et trælst et, der sidder skævt eller mærkeligt kan du bruge Brush eller Free Mode til mere præcist at fjerne dem. 

Hvis den watermark, du vil fjerne, er på en ret simple baggrund med få farver, bliver billedet som nyt. Begynder der at være mange forskellige farver så bliver det straks sværere for programmet, og det kan se ret tydeligt ud, du har fjernet det.

Yderligere billedredigeringsværktøjer

Foruden at fjerne watermarks, kan du også med Free Watermark Remover tilføje dine egne watermarks, croppe dit billede, rotere billedet, tilføje simple former som trekanter og rektangler og til sidst putte filtre på billedet. 

Så udover at fjerne watermarks kan programmet også bruges til en middelmådig fotoeditor i nødstilfælde. 

Lækkert og ligetil design

Free Watermark Remover har et fint og lækkert design, der ikke skaber kaos og forvirring ved brug. I toppen finder du en sektion med forskellige tabs, der indeholder en række kategoriserede underfunktioner. Klikker du på et af sektionerne i toppen, bliver underfunktionerne vist til højre. 

Farvemæssigt er det godt og naturligt sat sammen i en blanding af hvid, blå og sort, der giver det et look a la Microsoft Word. Generelt vellykket design, der gør hvad det skal. 

Konklusion

Free Watermark Remover er et solidt program til at fjerne uønskede objekter på billeder samt at udføre mindre redigeringsopgaver. Derfor kan det kun anbefales.

Download Free Watermark Remover 4.1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
954

Version
4.1.0

Tilføjet
28-11-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
15.4 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Thundersoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
954
Version
4.1.0
Tilføjet
28-11-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
15.4 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Thundersoft
0 0 1

Afinstallering af Free Watermark Remover

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free Watermark Remover fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free Watermark Remover, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free Watermark Remover være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.