Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Fotor download

Fotor til Windows gør billedredigering nemt! Alle brugere kan finde programmet gratis på denne side.

Der er mange gode produkter til billedredigering, eksempelvis Gimp og Adobe Photoshop. Desværre er disse meget avancerede programmer ikke for almindelige mennesker, der bare gerne vil have noget nemt med mange funktioner. Nu er det dog fortid med Fotor, det bedste billedprogram vi har prøvet i lang tid.

Programmet kan overordnet to ting: redigere billeder og lave collager. Begge ting fungerer umådeligt godt, og siden at brugerfladen er utrolig simpel, kan du komme i gang på ingen tid. Når man skal redigere billeder, er der selvfølgelig mulighed for at resize og beskære, men der er også mere avancerede funktioner, såsom effekter og kanter. Når du er færdig, kan du så importere resultatet ind i collage-funktionen, hvor du kan kombinere mange billeder til ét samlet resultatet. Til sidst kan man endda dele resultatet på Twitter, Facebook eller Flickr direkte fra programmet. Smart!

Fotor er et af de få programmer, som kombinerer en ren brugerflade med mange gode funktioner. Defor anbefaler Download.dk også programmet til alle vores brugere. Det skal dog siges, at vi lagde mærke til en reklame i Fotor, men da det er gratis, kan man godt acceptere dette.

Download Fotor 3.1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.904

Version
3.1.1

Tilføjet
15-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
142 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Fotor
Detaljeret information
Downloads
4.904
Version
3.1.1
Tilføjet
15-10-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
142 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Fotor
5 0 3
100 kr

Afinstallering af Fotor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fotor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fotor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fotor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.