Programmer » Multimedie » Billed-behandling

Easy Image Modifier download

Med Easy Image Modifier, som kan downloades gratis til Windows, behøver man ikke længere at spilde sin tid på de mest almindelige opgaver inden for billedredigering.

Her på hjemmesiden har vi tidligere taget et kig på John’s Image Converter (hent her), der hurtigt og enkelt kunne resize en hel mappe af billeder på én gang. Med programmet Easy Image Modifier får man endnu mere funktionalitet, herunder mulighed for at arbejde med vandmærker, padding og rotation. Programmet virker på Windows, og kan nemt slettes på et senere tidspunkt, da det ikke kræver at blive installeret.

Selvom nye brugere nok skal bruge et par minutter på at lære programmet at kende, så er brugerfladen nem at arbejde med. Først og fremmest vælger man enten et eller flere billeder på computerens harddisk, hvorefter at man så kan klikke sig gennem indstillingerne og markere de ønskede ændringer - eksempelvis kunne man justere størrelsen til 50 % og tilføje et stykke tekst i bunden til højre (vandmærke). Til sidst vælger man en ny destination på computeren, hvorefter programmet behandler billederne på et kort øjeblik.

Hvis man blot vil resize sine billeder, anbefaler vi stadig John’s Image Converter, men derfor er Easy Image Modifier stadig et smart program. Hvis man ønsker endnu mere funktionalitet, så har udvikleren også en betalingsversion på sin hjemmeside.

Download Easy Image Modifier 4.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
986

Version
4.8

Tilføjet
24-09-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
0.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
InspireSoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
986
Version
4.8
Tilføjet
24-09-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
0.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
InspireSoft
0 0 1

Afinstallering af Easy Image Modifier

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easy Image Modifier fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Easy Image Modifier, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Easy Image Modifier være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.