Programmer » Multimedie » 3D

DAZ 3D download

Download det livagtige DAZ 3D gratis lige her

I de fleste computerspil er brugeren en karakter, men som spiller har du ikke selv ret meget at skulle have sagt, når det drejer sig om den karakter du spiller. Med DAZ 3D har du mulighed for at gengive og selv kreere 3D scener.

Her kan du forme karaktererne som du selv synes, helt ned til mindste detalje. Dette kan give enhver karakter et mere personligt og menneskelignende præg.

Programmets historie

DAZ 3D har skabt stor omtale, eftersom du her får et softwareprogram, som gør 3d modeling muligt. Daz studio er gratis, og kommer med talrige funktioner som du kan have den store glæde af, at prøve kræfter med. Den nyeste version af softwaren er ganske ny, eftersom den udkom i 2019. Dog blev den første DAZ 3D udgivet helt tilbage i 2005. Så skaberne af dette program sidder inde med 15 års erfaring, hvis ikke mere. Med dette unikke program kan du skabe 3d content, som ser ganske menneskelignende ud, og skabe din egen verden, med både videoer og billeder af disse genesis figurer. Selve programmet DAZ har eksisteret i mange år, men kommer løbende med ny software, såsom denne. Du vælger selv dine karakterer, uanset om det skal være mandlige eller kvindelige figurer. Denne 3d software kan kreere karakterer du sjældent har set mage til før.

Øvelse gør mester

Eftersom denne software tilbyder et utal af funktioner, så kan det godt synes overvældende i starten. Det tager tid at skabe de bedste, fedeste 3d karakterer. Men når du først er inde i systemet, så er det ikke så svært. Det handler blot om at øve sig, og prøve nogle af de mange features. For at kunne benytte denne software, så kræver det at du har Microsoft Windows Vista, MAC OS X snow leopard eller tilsvarende nyere programmer. Når programmet benyttes, så er det vigtigt at få kendskab til de 3D udviklinger som er frit tilgængelige for brugeren. Her er der tale om Genesis 8, som er DAZ nyeste platform.

Brugervenlighed

Selvom programmet godt kan virke lidt kompliceret, så er det faktisk utrolig nemt at finde rundt i. Der er godt med forklaringer og vejledende elementer, så du ikke farer vild i alle effekterne.

Du kan også bevæge dig imod DAZ 3D-butik, som giver dig nem adgang til at gøre din karakter endnu mere personlig. Alle funktioner står forklaret, og er nemme at finde i softwaren. Ikke nok med, at brugervenligheden er i top, så kommer du aldrig til at kede dig med programmet heller, da det er fyldt med endeløse funktioner og flere timers underholdning.

Funktioner

Det er vist ingen hemmelighed at DAZ 3D kan lidt af det hele. Programmet er en blanding af iray render engine, Genesis 8 og dForce-fysikteknologi. Denne kombination giver de realistiske bevægelser og billeder, som vil få karaktererne til at ligne humane figurer.

Med denne software er det muligt at skabe 3d kunst, som sjældent er set magen til før. Du kan lave lige den karakter du altid har ønsket, og tilmed få den til at se helt livagtig ud.

Opdateringer

DAZ 3D bliver opdateret løbende, for at sørge for, at brugeren altid får mest muligt ud af programmet. Når der er tale om en software med så mange funktioner, så er det vigtigt at disse vedligeholdes, så der ikke opstår fejl. Derudover er den nye Genesis 8 platform den nyeste i rækken, men har en bagudkompatibilitet til alle forhenværende Genesis platforme. Med softwarens 3d effekter, vil programmet per automatik virke mere realistisk, og det er netop en af grundene til den brede popularitet. I de nyeste opdateringer har der været fokus på mandlige og kvindelige figurer, så du har mulighed for, for alvor at skabe lige den 3d-karakter som du har lyst til. Du kan også finde nogle af vores andre 3D programmer lige her. 

Support

Skaberne af denne software går højt op i, at der skal være massevis af hjælp til rådighed. For at få den retmæssige hjælp som brugere søger, så er hjælpen derfor delt op i kategorier. Her kan du både få hjælp til videoer og wiki dokumenter, samt “almen” hjælp. Derudover er der en “mest stillede spørgsmål”, som kan være med til at svare på dit spørgsmål. Med denne type software, så vil der automatisk være flere brugere der har de samme spørgsmål, og derfor kan det være relevant at tage et nærmere kig på. Du kan også finde deres forum, hvor du har mulighed for at snakke med andre DAZ 3D brugere.

Konklusion

Dette software program er ideelt til brugeren der ønsker at skabe egne karakterer. De er livagtige med deres ansigtstræk og bevægelser. Du kan i den grad dykke ned i programmet, og opleve de mange spændende funktioner, og for alvor få en fornemmelse af kombinationen mellem Genesis 8, iray render engine og dForce-fysiskteknologi. Både billeder og videoer er realistiske, og gør kun programmet sjovere at prøve kræfter med. Der er rig mulighed for at få hjælp både fra skaberne selv, men også fra andre brugere af programmet. Der vil i ny og næ være opdateringer i programmet for at sikres, at det hele bliver vedligeholdt og altid er helt opdateret med de nyeste funktioner og effekter. Når du bevæger dig rundt i programmet, vil du hurtigt lære hvor alting er, da brugervenligheden er helt i top. Det kan måske synes lidt kompliceret til at starte med, men så snart du giver det en chance, så vil du se, at software er ganske nem at finde rundt i.

Download DAZ 3D 4.12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
898

Version
4.12

Tilføjet
27-03-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
37.8 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DAZ 3D
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
898
Version
4.12
Tilføjet
27-03-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
37.8 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DAZ 3D
0 0 1
100 kr

Afinstallering af DAZ 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DAZ 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DAZ 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DAZ 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.