Programmer » Lyd » Lydredigering

Power MP3 Cutter download

Download sikkert en gratis prøve af Power MP3 Cutter her, som med lethed kan beskære lyd, og minimere filstørrelser af lydfiler.

Mangler du et godt lydredigeringsprogram, så er du kommet til det helt rette sted.


På denne side kan du downloade programmet, der kan skære dine MP3 filer i mindre stykker.

Hvad er Power MP3 Cutter?

Navnet siger en del om, hvad programmet skal bruges til.
Power MP3 Cutter er en freeware, som er udviklet af Coolsoft, og som gik tidligere under navnet MP3 Sound Cutter. Programmet lader dig redigere direkte i dine MP3 og WAV filer. Power MP3 Cutter giver dig en række muligheder, som gør det hurtigt og nemt for dig at redigere dine filer.

Power MP3 Cutter har et lettere retro-udseende, hvilket gør at det er nemt at bruge for de brugere, som måske ikke er ligeså familiær med lydredigeringsprogrammer. Programmet følger opskriften ”keep it simple”, og det gør altså, at designet bliver utroligt brugervenligt.

Hvilke funktioner har programmet?

Udover at Power MP3 Cutter kan redigere direkte i MP3 og WAV filer, så kan der også nemt tilføjes fade-in og fade-out effekter til de filer, du er ved at redigere. Du kan også ganske enkelt vælge at beskære den lydfil, du har valgt, ligesom at du også kan skære den del af filen fra, som ikke er valgt/markeret.
MP3 Sound Cutter kan altså beskære på forskellige måder:
1. Ud fra en stor MP3 lydfil kan du skære mindre stykker MP3’er ud.
2. Ud fra en stor WAV lydfil kan du klippe MP3’er ud.
3. Ud fra en stor MP3 lydfil kan du skære WAV filer ud.
4. Ud fra en stor WAV lydfil kan du skære mindre WAV’er ud.
5. Du kan konvertere MP3 til WAV og omvendt.
6. Du kan med forskellige bithastigheder genkomprimere.

Sidst men ikke mindst fortjener en sidste funktion at blive nævnt her: Der er rig mulighed for at arbejde i såkaldte batches. Du kan altså oprette en jobliste, hvorefter programmet udfører dine opgaver for dig. Dette er virkelig smart og virkelig effektivt, hvis du har mange filer, hvor det er det samme arbejde, som skal gøres ved alle filerne.
Du kan også bruge højkvalitets decoder og –encoder, som gør at tabet af lydkvaliteten minimeres.Når du arbejder i realtid MP3 og WAV kodning og dekodning support, så kan Power MP3 Cutter hurtigt beskære en tre minutters lang musikfil på ca. 10 sekunder. Det smarte er her, at der ikke bruges nogen diskplads. Dette skyldes bl.a. at Power MP3 Cutter klipper MP3-format filer direkte uden at konvertere dem til WAV-format først. Normalt fylder et minuts WAV-format lydfil altså omkring 10M bytes diskplads, så der er rigeligt plads at spare ved at benytte dette program.

Kompatible systemer

Der er visse begrænsninger til Power MP3 Cutter, for programmet understøtter kun Windows-systemer. Hvis du benytter Mac eller Linux er du uden held, og det ser umiddelbart ikke ud til at programmet i fremtiden, vil blive udviklet til de systemer.  

Alternative programmer

Er Power MP3 Cutter ikke helt det, du søgte? Så kommer der her et par eksempler på alternative programmer, som forhåbentlig vil falde mere i din smag. De to programmer, du præsenteres for, er:
Ocenaudio og Virtual DJ Free. Hvis du har brug for et lydredigeringsprogram, så er Ocenaudio en ny og stærk konkurrent i feltet.

Mange tidligere lydredigeringsprogrammer har manglet funktioner, som mange brugere har savnet, herunder den simple funktion at kunne kopiere og sætte lyd ind. Ocenaudio har de funktioner, den skal have, og lidt til. Programmet kan det samme som det populære program Audacity, men har bare en mere brugervenlig og simpel brugerflade, som gør programmet mere overskueligt. Man skal dog ikke lade sig narre af det simple design, for det kan ligeså avancerede ting, som andre lydredigeringsprogrammer. Programmet kan anbefales uanset, om du er musiker, eller bare har nogle almindelige lydfiler, som skal redigeres. Hvis du er musiker eller skal lege DJ, så er det næste program måske lige noget for dig. Virtual DJ Free kan benyttes til bl.a. at mixe din helt egen musik med egne lydfiler og programmets indbyggede effekter og samples.

Udover at lave god musik, så kan du også lære at blive en god DJ med dette program, så du til din privatfest kan blive aftenens DJ. Programmet kan sættes sammen med et mobildiskotek, så du kan scratche, tilføje videoer, og afspille karaoke med Virtual DJ Free. Dette program er et all-around program, som passer til dig, der interesserer dig for både musik og festlige stunder.
Faldt ingen af de gennemgåede programmer i din interesse? Så skal du være velkommen til at klikke her, og følge linket til vores kategori lydredigering, så du selv kan sondere terrænet for gode lydredigeringsprogrammer.

Konklusion

Hvis du mangler et godt program til at beskære dine lydfiler, så er Power MP3 Cutter et velvalgt program, som anbefales varmt af download.dk. Det er først og fremmest nemt at bruge, og så går det lynhurtigt at beskære filer. Programmet har ikke mindst et super enkelt design, så selv de, som ikke er så familiære med computere, kan finde ud af det. Programmets muligheder ift. at arbejde i batches, og muligheder for at mindske tab af lydkvalitet gennem kodning og dekodning. er desuden nogle super nyttige værktøjer, som giver et bedre resultat. Programmet knytter sig dog kun til MP3 og WAV filer, så det skal man være klar over allerede inden download.

Download Power MP3 Cutter 6.01 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
17.091

Version
6.01

Tilføjet
08-02-2003
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Cooolsoft
sales@cooolsoft.com
Detaljeret information
Downloads
17.091
Version
6.01
Tilføjet
08-02-2003
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Cooolsoft
4 0 22

Afinstallering af Power MP3 Cutter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Power MP3 Cutter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Power MP3 Cutter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Power MP3 Cutter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.