Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

Telmore Musik download

Download og prøv Telmore Musik gratis her

Der var engang, hvor al musik udkom som fysiske kopier. Man skulle anskaffe sig et givent album på CD, vinyl, kassettebånd etc. Dernæst skulle man have det relevante anlæg og afspiller, så man kunne høre musikken. Man kunne ikke bare sådan skippe numre eller spille specifikke snage efter hinanden. Det skulle gøre manuelt.  

I dag har vi dog adgang til en lang række streamingtjenester, der lader os spille millioner af sange og albummer hvor end, vi er. En sådan tjeneste er Telmore Musik. 

Stream millioner af numre on the go

Det er blevet utroligt populært for telefonselskaber at tilbyde streamingtjenester af forskellige arter. De har i hvert fald alle sammen en musiktjeneste, og Telmore er ikke en undtagelse. 

Telmore Musik tilbyder dig millioner af forskellige numre til fri afspilning, lige meget hvor du er og hvilket device du bruger. Er Black Sabbath dit jam? Eller er du mere til Chance the Rapper? Det kan findes og streames. Du kan også lave egne playlister, og sætte dine yndlingsnumre sammen. 

Vil man gå på opdagelse i den musiske verden, er der også rig mulighed for det. Når der udgives utallige album hver dag, kan det godt være uoverskueligt at skulle finde ny musik. Telmore Musik analyserer dine lyttevaner, og skaber på basis af det forslag til sange og album, du måske ville finde interessante. 

Der findes mange musiske genrer i dag, og Telmore Musik har været søde nok til at lave en playliste til hver genrer, der har en række af de mest essentielle numre med. 

Der er desuden også mulighed for at lytte til radio igennem streamingtjenesten. Dette indbefatter samtlige radiostationer, der hører under P. Så du kan høre P4, P Fyn eller lige, hvad der falder i din smag. 

Nyd Telmore Musik på alle devices

Telmore Musik er udviklet til alle dine forskellige devices. Om du bruger en Huawei P30 Pro, Huawei Mate, Apple iPad, Samsung etc., er der mulighed for streaming. Du kan altså bruge Telmore Musik til at give dig den bedste oplevelse på farten, når du skal streame.

Hvis du surfer videre på hjemmesiden, kan du også bruge streamingtjenesten der, så din computer kan også bruges, hvilket altid er ret handy, hvis du skal bruge din telefon til andre ting end streaming. 

Velfunderet design i topklasse

Telmore Musik har et logisk og ligetil design, der gør det store hav af musik overskueligt for dig. 

I toppen af programmet har du en bjælke med en række sektioner, du kan navigere rundt i for at finde en specifik playliste eller album. 

Du kan dog også bare scrolle op eller ned i programmet, for at finde, hvad du vil have. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse. 

Konklusion

Telmore Musik er igennem tiden blevet et rigtigt solidt musikprogram, med en database af sange, der hver dag opdateres med både gammelt og nyt. Det er let at bruge og kompatibelt med mange programmer, så du løber ikke ind i problemer med dit device. 

Programmet er dog abonnementsbaseret, og kræver altså derfor en aftale med Telmore for at få det med. Men det er pengene værd. Det kan kun anbefales.

Download Telmore Musik 1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.022

Version
1.1

Tilføjet
22-08-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android etc.

Størrelse
Varier fra device til device Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Telmore
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.022
Version
1.1
Tilføjet
22-08-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android etc.
Størrelse
Varier fra device til device Mb
Licens
Trialware
Opdateret
22-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Telmore
0 0 1
Varierer fra abonnem kr

Afinstallering af Telmore Musik

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Telmore Musik fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Telmore Musik, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Telmore Musik være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.