Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

DeliPlayer download

Download gratis den gode gamle lydafspiller DeliPlayer her.

DeliPlayer er en multi-format lydafspiller, der tilbyder en bred vifte af funktioner og værktøjer, der skaber en behagelig lytteoplevelse til alle brugere.

DeliPlayer er en lydafspiller der er simpel at bruge og som pakker et bredt sæt af funktioner sammen, skabt til at levere en afspilning af høj kvalitet.
DeliPlayer er ikke helt ny på markedet. Programmets Windows kompatibilitet stopper med XP, men fungerer stadig på nyere versioner.
Brugerfladen er noget rodet, men stadig tiltalende. Du får et standard panel med playlisteoversigt, equalizer, ID3 Editor og visualiseringsvinduer. Sideløbende med disse funktioner tilbyder DeliPlayer også brug af en rumklangeffekt, stream-optager, timer og niveaumåler.

Alle vinduer kan selvstændigt aktiveres og arrangeres, så du har frihed til at oprette din egen personlige afspiller. Du har også mulighed for at ændre udseendet af DeliPlayer ved at anvende forskellige skins og ændre deres gennemsigtighed.

Du kan tilføje hele mapper med lydfiler til afspilningslisten eller blot enkelte filer ved hjælp af drag’n’drop. Fra Playlist vinduet er du i stand til at sortere de tilføjede spor, få adgang til specielle effekter og sætte numrene i kø. Hvad du ikke får I andre afspillere giver DeliPlayer dig: Du har mulighed for at vælge mellem overgangseffekter såsom crossfade, fadeout og gap.
Med DeliPlayer kan du lytte til lydstreams fra online radiostationer på en enkel måde. Ved hjælp af afspillerens Stream Recorder funktion, du er i stand til at optage det, du sender gennem DeliPlayeren. På den måde kan du gemme forskellige radiomix på din computer og lytte til det senere. Ligesom en slags Podcasts.

En anden funktion, der er godt at have, er timeren. Med den kan du indstille programmet til automatisk at slukke computeren efter et vist antal sange er afspillet, eller efter det spiller for et bestemt antal minutter.
Alt i alt er DeliPlayer måske ikke i besiddelse af den mest avancerede teknologi, men det er en solid lydafspilningsplatform for både begyndere og avancerede brugere.

Download DeliPlayer 2.50 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.513

Version
2.50

Tilføjet
06-11-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
3.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
DeliPlayer
Detaljeret information
Downloads
1.513
Version
2.50
Tilføjet
06-11-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
3.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
DeliPlayer
5 0 2

Afinstallering af DeliPlayer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DeliPlayer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DeliPlayer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DeliPlayer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.