Programmer » Lyd » Diverse lyd

Music Keyboard download

Download Music Keyboard gratis her og lær at spille på mange forskellige instrumenter på en gang.

Nogle gange vil man gerne lære at spille et instrument, men man kan aldrig finde tiden til det. Andre gange har man tid, men ikke råd eller plads. Hvis du gerne vil lære at spille på keyboard, men du aldrig kan finde tiden til det eller du ikke har råd eller plads til et keyboard i din lejlighed, så har vi fundet løsningen her.

Med Music Keyboard kan du gratis downloade og spille keyboard på din smartphone eller iPad. Det eneste du behøver er at have tålmodighed og øve dig jævnligt. Du behøver ikke have flair for at spille på forhånd, da du lærer det undervejs. Programmet er sat op, så du låser op for flere instrumenter efterhånden, som du gennemfører de lektioner der er i programmet.

Tangenterne viser hvilke akkorder du tager så du lærer hurtigt hvad de forskellige akkorder hedder. Du kan øve dig hvor som helst, da det blot er din telefon eller iPad du skal have med dig. Selv når du kører i bus eller tog kan du spille på tangenterne uden at genere dine medpassagerer. Du skal blot tage hovedtelefoner på.

Du kan optage en melodi du lige har fundet på, så du ikke glemmer den igen. Selv hvis du vil have nogle effekter på kan du få det. Du kan bruge alle de instrumenter du har til rådighed til det. Der er 18 instrumenter eller lyde i programmet, som du kan vælge imellem. Alt lige fra det almindelige keyboard over trompet, guitar, saxofon og endda den thailandske Angklung.

Rigtig god måde at lære at spille på ganske nemt og enkelt.

Download Music Keyboard 4.83 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
907

Version
4.83

Tilføjet
17-03-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Palmsoft
Detaljeret information
Downloads
907
Version
4.83
Tilføjet
17-03-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Palmsoft
3 0 3

Afinstallering af Music Keyboard

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Music Keyboard fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Music Keyboard, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Music Keyboard være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.