Programmer » Lyd » CD Rippere

Easy-CD Ripper download

Download det succesfulde ripper-program Easy-CD Ripper gratis her.  

Leder du efter et effektivt og solidt program, der kan hjælpe dig med at optage data fra dine CD’er og uden problemer gemme dem som MP3, WAV eller et helt tredje format? Hvis svaret er ja, så er programmet Easy-CD Ripper lige noget for dig.

Et program med et utal af muligheder

Programmet har fået gode anmeldelser på markedet, men ikke desto mindre er det alligevel muligt at downloade programmet gratis. Det giver dig en rigtig god mulighed for at se programmet an uden at du er afhængig af at skulle binde dig til noget. Selvom Easy-CD Ripper først og fremmest er kendt for at kunne rippe dine CD’er til perfektion, så indeholder programmet også andre funktioner, som kan være gavnlige til dig i det daglige. Programmet giver dig nemlig mulighed for at konvertere dine yndlingslydfiler til WAV, MP3, WMA, OGG og VQF formater, hvilket giver dig en unik mulighed for at konvertere dine lydfiler til lige præcist dét format, som du foretrækker. Med andre ord får du med Easy-CD Ripper et program, der har en to-i-én funktion, hvorfor du slipper for at skulle downloade flere programmer udover dette ripper-program for at få de samme funktioner.

Et effektivt program, der leverer solide resultater

Endnu en fordel ved dette program er, at du har mulighed for at downloade det kvit og frit. Men selvom programmet er gratis, og at du dermed slipper for at skulle have penge op ad lommen, så får du alligevel et program, der er både hurtigt og effektivt. Sagt med andre ord er der ikke noget i vejen med programmets kvalitet og resultater, selvom det er gratis. Når du optager data eller konverterer lydfiler, så vil du formodentligt opleve, at denne proces foregår ganske hurtigt og med et tilfredsstillende resultat. Med Easy CD-ripper slipper du dermed også for at bruge unødvendig spildtid på at vente, da programmets hastighed og effektivitet er i top.

Dette kan du bruge programmet til

Easy CD-ripper giver dig adgang til en række af funktioner, der hurtigt, nemt og sikkert kan optage data fra dine yndlings CD’er. Dette kan især være gavnligt, hvis du ligger inde med en stor CD-samling, som du gerne vil have samlet uden at det skal være besværligt eller tidskrævende. Derudover er en stor fordel ved programmet, at du nemt og hurtigt kan konvertere alle dine lydfiler til det format, der passer bedst til dig og dine behov. Netop denne funktion giver dig eksempelvis muligheden for at konvertere dine favoritsange til MP3-filer, så du uden vanskeligheder kan lytte til dine yndlingsnumre på din MP3-afspiller, når du er på farten. Uanset hvilket format du ønsker at konvertere dine filer til, så har du med denne funktion mulighed for at tage dem med dig på farten.

Hav sikkerheden i orden

Lige meget om du downloader et program, der kan rippe din CD’er eller noget helt tredje, så er det en rigtig god idé, at sikkerheden er i top på din computer. Der er altid risici forbundet med at downloade programmer fra internettet, hvorfor det er vigtigt, at du sikrer din computer og dine filer mod eventuelle virusser. Der er et utal af programmer at vælge imellem, når du skal finde det rigtige anti-virus program, der passer bedst muligt til dig, men Kaspersky Anti-Virus og Avira Free Antivirus er rigtig fornuftige bud, som du kan blive klogere på nedenfor:

Kaspersky Anti-Virus er et populært anti-virusprogram, som du kan downloade gratis lige her. Hvis du synes, at et prisvindende anti-virusprogram lyder tiltalende for dig, så er Kaspersky Anti-Virus et program for dig. Det smarte ved dette anti-virus program er, at dit system automatisk bliver scannet hver time. På den måde kan du være sikker på at være 100 procent beskyttet mod eventuelle trusler uden at skulle røre en finger. Alt fra dine e-mails, chatbeskeder og programmer bliver automatisk scannet og undersøgt for mistænkelig opførsel, og selvom denne funktion er helt unik, så skal du ikke frygte for at installere et anti-virus program, der trækker alle dine systemressourcer. Tværtimod.

Fordelen ved Avira Free Antivirus er også, at det er et gratis anti-virusprogram, der kan klare det meste. Hvis de gratis funktioner ikke er tilstrækkelige for dig, så har du mulighed for at købe en licens til en pro-version af programmet, som i endnu højere grad sikrer dine programmer og filer mod eventuelle trusler. Men i første omgang kan det også være en idé blot at nøjes med den gratis version, som du kan downloade lige her. Det smarte ved dette anti-virus program er, at det konstant kører i baggrunden og holder øje med, at intet mistænkeligt foregår på din computer. Med dette program skal du dermed heller ikke løfte en finger for at have sikkerhed, der er i top. Hvis programmet finder en virus på din computer, så giver programmet dig en række af muligheder for, hvordan Avira Free Antivirus skal løse det nyopståede problem. Programmet er kendt for at være brugervenligt og er dermed et oplagt bud til dig, der ønsker et anti-virus program, hvor programmet automatisk opdaterer sig selv og automatisk scanner dine filer.

Konklusion

For at opsummere, så er Easy-CD Ripper et rigtig fornuftigt program til at rippe dine CD’er eller konvertere dine lydfiler til dit foretrukne format. Programmet er kendt for at være hurtigt og effektivt, men leverer alligevel resultater af høj kvalitet. Du kan derfor trygt downloade Easy-CD Ripper, hvis du er på udkig efter et fornuftigt ripper-program. Dog er det vigtigt at fremhæve, uanset om du downloader et ripper-program eller noget helt tredje, at du beskytter din computer mod eventuelle trusler fra internettet ved at have downloadet et stærkt anti-virus program. Her er Kaspersky Anti-Virus og Avira Free Antivirus to gode bud på programmer, der sikrer din computer uden at du skal bruge tid og energi på at holde sikkerheden i top.

Download Easy-CD Ripper 2.1.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.461

Version
2.1.6

Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.28 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AudioUtilities, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.461
Version
2.1.6
Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.28 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AudioUtilities, Inc.
5 0 2

Afinstallering af Easy-CD Ripper

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easy-CD Ripper fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Easy-CD Ripper, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Easy-CD Ripper være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.