Programmer » Internet / Netværk » IRC - ICQ - Chat

Windows Live Messenger download

Download Windows Live Messenger Final på dansk, som er den nyeste og sidste version af det populære program, Messenger, fra Microsoft på denne side. Microsoft videreudvikler nu i stedet på Skype, som erstatning for Messenger. Du kan gratis downloade Skype på dansk her.

Det mest banebrydende i denne 2012 version er, at det nu er muligt at sammenkoble din Messenger med bl.a. Facebook og LinkedIn. Windows Live Messenger hjælper dig med at holde kontakten med de personer, der betyder mest for dig, fra din pc, din telefon eller internettet. Med Windows Live Messenger får du både et rigtig godt program til chat og du opnår forbindelser til dine sociale netværk, så du kan holde kontakten med dem du ønsker. Du kan også dele fotos og personlige videoer, mens du chatter, deltage i videochat i HD (high-definition)*, eller sende videobeskeder til vennerne med Windows Live Messenger. Kan du lide at spille spil med vennerne, så er det også muligt i Windows Live Messenger. Ydermere kan du udtrykke dig med humørikoner eller via et displaybillede, som skifter efter dit humør. Messenger samler opdateringer omkring dine venner på tværs af internettet på ét sted, så du ikke behøver at besøge flere websteder for at se, hvad dine venner laver. Som noget nyt, så kan du nu også tilføje venner som favoritter. Favoritvenner får altid højeste prioritet, og du kommer aldrig til at gå glip af opdateringer om dem, der betyder mest for dig. Windows Live Messenger et af de mest populære, bedste og hyppigst opdaterede chat programmer på markedet. Bemærk også, at Windows Live Messenger er på dansk og gratis at bruge.

Download Windows Live Messenger Final (Dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
39.655

Version
Final (Dansk)

Tilføjet
07-04-2005
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.05 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
39.655
Version
Final (Dansk)
Tilføjet
07-04-2005
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.05 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 40

Afinstallering af Windows Live Messenger

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows Live Messenger fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows Live Messenger, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows Live Messenger være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.