Programmer » Internet / Netværk » IRC - ICQ - Chat

Ventrilo download

Download voice chat programmet Ventrilo gratis her

Er du typen, der bruger en stor mængde af din fritid på at spille videospil? At game er altid langt sjovere, når man gør det sammen med vennerne, og derfor kan det være rart at have et solidt og velfungerende program til kommunikation. Vi kan jo ikke hele tiden slæbe rundt på vores stationære for at tage til LAN. 

Med et program som Ventrilo ved hånden, kan du dog kommunikere med dine venner, når du har lyst, lige meget hvor du er, når der bliver gamet. 

Opret en server til dig og dine venner

Ventrilo er et text chat og samtaleprogram, der lader dig og dine venner snakke sammen hjemmefra, såfremt man har en mikrofon. 

Det gør man ved at oprette en gratis ventrilo server, der kan startes igennem din ventrilo client. 

Når serveren så er oprettet, kan alle dem, du har inviteret til den, joine den, og kommunikere. 

Det er specielt smart, når man sidder og gamer et spil som f.eks. World of Warcraft, og gerne vil kunne kommunikere med sine venner og medspillere i en hektisk situation, uden at skulle bruge tid på at skrive i chatten. 

Programmet er desuden også kendt for at bryste sig af en relativ god sound quality, så lyden er krystalklar, og og til at holde ud, selvom din kammerat måske har en dårlig mikrofon. 

Simpelt design der tager dig ved hånden

Ventrilo er et program, der har gjort meget ud af deres design, for at få det til at være så simpelt og anvendeligt som muligt. 

Ved start af programmet får du vist en lille og hurtig tutorial, der sætter dig i gang med det elementære. Du bliver bedt om at lave et username, og så får du også vist, hvordan man tilslutter sig en server. 

I bunden af programmet har du en funktionslinje, der lader dig mute din lyd og mikrofon, få adgang til dine direct messages og programmets menu, hvor du kan ændre forskellige settings efter behov. 

Der er også en supportknap, der sender dig videre til Ventrilos hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvad de forskellige funktioner kan, og hvordan de bruges. 

Konklusion

Ventrilo er et af de mest ideelle programmer at gøre brug af, når man skal kommunikere med sine venner eller andre bekendte. Det er let anvendeligt, har en god lydkvalitet og forbedrer din gaming experience. Derfor kan det kun anbefales.

Download Ventrilo 4.0.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.065

Version
4.0.2

Tilføjet
09-02-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Flagship Industries, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.065
Version
4.0.2
Tilføjet
09-02-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Flagship Industries, Inc.
5 0 2

Afinstallering af Ventrilo

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ventrilo fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ventrilo, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ventrilo være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.