Programmer » Internet / Netværk » IRC - ICQ - Chat

Discord download

Download Discord gratis her. Discord er et onlinechat program, som er yderst brugervenligt og veludviklet.

I lang tid kunne det være problematisk at finde et velfungerende stemme og onlinechat program. Ventrilo og Teamspeak var i lang tid herskere, men stemmekvalitet og brugervenlighed var ikke altid optimal. Derudover var der også begrænsninger på, hvor mange medlemmer kunne være med. Discord er helt gratis, og har ikke nogen begrænsninger.

Discord giver dig bedre lydkvalitet, og er en del hurtigere end alternativerne. Programmet blev udviklet med computerspillere i tankerne. De har formået at overtage markedet med deres mange millioner brugere. De tog hvad Ventrilo og Teamspeak gjorde, og forbedrede det. Discord indeholder en masse dybdegående sociale elementer. Såsom at tilføje hinanden som venner, og skabe diverse grupper hvor i kan mødes.

Et hav af ekstrafunktioner

Discords hovedfunktion er onlinekommunikation mellem computerspillere, men Discord har taget et ekstraskridt og udviklet en socialplatform, som fungerer som et onlinekommunikationsværktøj. Tilføje venner, chat, opringning, deling af indlæg og sjove vinduer er alt sammen en del af Discord. Det er et onlinesamlested, som hovedsageligt bliver brugt af dem af os, som godt kan lide at spille spil med folk fra overalt i verden.

Man kan frygte at ekstrasociale funktioner ville have en negativ påvirkning på programmet, men det er slet ikke tilfældet. Discord er en lynhurtigklient, uanset hvor mange servere eller venner man har tilføjet.

Nutidens nødvendigheder

Noget som er blevet en nødvendighed for kommunikationsprogrammer i nyere tid er, at de også er udviklet til folks smartphone, og det er Discord selvfølgelig også. Faktisk så er Discord udviklet til både PC, Mac, Linux, Android, iOS (iPhone & iPad) samt diverse spillekonsoller.

Vi har testet Discord på Android, og denne applikation fungerer helt perfekt. Den kræver ikke meget af ens telefon, og man har de samme funktioner, som man har på Windows-versionen. Det er endda muligt at tilkoble samtaler, så hvis man er forsinket efter arbejde og alle venner venter på én, så kan man hurtigt tilslutte sin samtalen og fortælle at man er på vej.  

Hvis der er nogle som nævner dig på Discord, så får man også tilsendt en notifikation på telefonen, ligesom hvis det var på Facebook. Det er selvfølgelig muligt at slå dette fra, hvis man gerne vil have lidt fred og ro.

Gratis og ubegrænset

Discord er fuldstændig gratis at downloade og benytte. Det er muligt at tilkøbe et abonnement kaldet Discord-Nitro, men det er langt fra nødvendigt. Det eneste som Nitro gør er, at man har mulighed for ekstra emojis, serverbannere m.m.

Derudover kan man få lidt rabat på udvalgte spil, men generelt er Discord Nitro ikke noget man skal overveje, med mindre man har en større følge, og ønsker at ens følgere får den bedste oplevelse. Mulighed for småforbedret oplevelse er dog velkommen, og det er vanskeligt at klage over prisen, da Discord generelt er fuldstændig gratis.

Imponerende understøttelse

Hvis man sidder og spiller Minecraft med vennerne, så er en tjeneste som Discord nok ikke det mest nødvendige, da andre kommunikationsværktøjer generelt kan klare denne opgave. Problemet forekommer dog, hvis man er en del brugere tilsluttet samtalen. F.eks. er Skype et fremragende kommunikationsværktøj under normale omstændigheder, men hvis man opretter gruppesamtaler, så vil man hurtigt bemærke, at kvaliteten er faldende.

Dette er dog ikke tilfældet med Discord, uanset om man har abonneret på Nitro eller ej. Man er selvsagt nødsaget til at oprette en server, hvor alle kan tilslutte sig, og det er selvfølgelig gratis. Når man har gjort dette, så skal man blot invitere dem man vil, og man helt op til 99 personer kan dernæst tilslutte sig.  

Browserversion

Foruden at være udviklet til alverdens styresystemer, så er det faktisk ikke helt nødvendigt overhovedet at installere Discord. Det er nemlig muligt at benytte Discord direkte gennem ens browser, hvis man skulle ønsker dette. Dette er en aldeles velkommenfunktion, da spillere, som ikke har Discord hurtigt kan tilslutte sig ens server, også uden at have Discord installeret.

Med det sagt, så er der selvfølgelig enkelte forskellige på browser og Installations Discord. Bl.a. er det ikke muligt at slå tryk-for-tale til i browseren, men det er også tæt på den eneste ulempe. Overordnet kan vi dog kun anbefale, at man installere Discord på ens styresystem, da programmet fylder tæt på ingenting, og generelt er utrolig veludviklet. Det eneste irriterende er, at Discord som standard starter op, når man tænder for ens computer. Man kan dog sagtens slå dette fra, det er bare irriterende, at det er standard efter installation.  

Konklusion

I bund og grund er Discord et veludarbejdet program, som har alle de funktioner, du ønsker fra et online chat og stemme program. Perfekt lydkvalitet, god brugervenlig og en fremragende support, som altid er klar til at hjælpe. Discord er som sagt gratis, så vi kan ikke se nogen grund til, at dig og dine venner ikke skulle give det en chance.

Download Discord her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.086

Version


Tilføjet
29-08-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS & Android

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Discord Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.086
Version
Tilføjet
29-08-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS & Android
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Discord Inc.
5 0 3
100 kr

Afinstallering af Discord

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Discord fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Discord, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Discord være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.