Programmer » Internet / Netværk » Internetværktøjer

SAM Broadcaster Cloud download

Start din egen radiostation med SAM Broadcaster Cloud. Det er gratis, og kan downloades her.

Med SAM Brodcaster Cloud kan du opsætte din helt egen radiostation, du kan streame musik, podcasts, stemme og så videre. Faktisk alle tænkelige lydformater er understøttet i programmet. Opsætning er utrolig let, og det tager dig kun cirka 10 minutter fra installation til at være radiovært. Det eneste krav er at du har internet tilgængeligt. Der eksisterer kun en Windows-version på nuværende tidspunkt.

Man behøver ikke være flere folk omkring det, programmet holder din radiostation online hele døgnet rundt, helt automatisk. Du kan have op til 50GB lagerplads til hvilket som helst lydformat, så lydfiler kan altid sættes i kø, så de afspiller automatisk, også når du ikke er tilgængelig.

Alt er alt er SAM Broadcaster Cloud den letteste løsning til opsætning af en radiostation. De fleste alternativer kræver at man konstant holder øje, eller en dedikeret server til formålet. Men SAM Broadcaster Cloud har gjort det så simpelt som muligt for dig. Der findes også en købsversion, som har nogle ekstra funktioner.

Download SAM Broadcaster Cloud 1.0.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
795

Version
1.0.5

Tilføjet
11-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.85 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Spacial
Detaljeret information
Downloads
795
Version
1.0.5
Tilføjet
11-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.85 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
08-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Spacial
5 0 2

Afinstallering af SAM Broadcaster Cloud

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SAM Broadcaster Cloud fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SAM Broadcaster Cloud, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SAM Broadcaster Cloud være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.