Programmer » Internet / Netværk » Internetværktøjer

LastPass download

Download LastPass Password Manager gratis her

Glemmer du lidt for ofte passwords til de forskellige hjemmesider, du gør brug af? Mange af os er typisk logget ind på vores mailtjenester, YouTube accounts etc. permanent, og efter noget tid, så glemmer man sin kode. Får man brug for den igen, bliver det problematisk.

Så skal man til at gendanne en helt ny kode til sin konto, som man nok kommer til at glemme igen om et par måneder. Derfor kan det være smart at have en password manager, der altid holder styr på dine kodeord og logger dig ind med det samme. LastPass er en tjeneste, der kan hjælpe dig med dette.

Dan komplekse passwords og lagre dem

Mange hjemmesider i dag er meget bekymrede for, at du bliver hacket. Og det er skam også med god grund, og jeg tror, mange af os har oplevet at vores konto et eller andet sted har haft en logget ind, der ikke skulle være der. Derfor beder de os typisk om at lave komplicerede passwords med tal, store og små bogstaver, mærkelige symboler etc. Det gør, de er meget sværere at knække for andre, hvis ikke umuligt, men det gør dem nærmest også umulige at huske.

Derfor er det en god ide at have en extension som LastPass til sin Google Chrome browser. LastPass husker nemlig alle dine passwords og holder dem gemt et sikkert sted. Kun du kan få adgang til dem, da man skal logge ind i extensionen (så du skal huske ét password alligevel). 

Inde i din “LastPass Vault” kan du oprette passwords til forskellige hjemmesider hvor du har online accounts. Så bliver de vist som en knap med tekst, der fortæller dig, hvad det er til: Facebook, Twitter, Reddit etc. Så trykker du bare på knappen, og du bliver videredirigeret til hjemmesiden, hvor du så bliver logget ind med det samme, og kan begynde at surfe rundt.

Det betyder, du kan skabe utroligt komplicerede og strong passwords (du kan også bruge programmets password generator) til alle dine tjenester, så de har en meget mindre chance for at blive hacket. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om, om du kan huske dem, for det gør softwaren for dig. 

Gem dine betalingskort og bankkontoer

Er du typen, der handler meget på nettet? Dem er vi mange af, og det er fordi det er dejligt enkelt at kunne gøre det fra sin stue af. Men at skulle udfylde formler med sine kort- eller bankinformationer kan godt i sidste ende blive lidt trættende. Derfor kan man med fordel knytte sin credit cards og bankkontoer til sin LastPass.

Når man knytter sine credit cards og bankkontoer til programmet, vil LastPass med det samme udfylde de krævede felter for dig, når du handler på nettet, så du kan købe det, du ønsker, med det samme uden problemer. 

I forhold til sikkerhed bliver informationerne, du indtaster om dine kort og baker også krypteret og holdt sikret, så ingen uvedkommende kan få fat i dem. Så man skal ikke være bekymret for at have den information liggende i LastPass.

Del relevante passwords med familie og venner

Mange af os deler typisk konto til forskellige internettjenester. Den mest typiske, man lige kan komme i tanke om er Netflix, hvor du kan have flere bruger på samme konto med ét abonnement. 

Af den grund er det rart at have muligheden for at dele sine passwords med hinanden på en sikker måde, der ikke involverer at sende det over Facebook, SMS etc. For hvis du bliver hacket, er det der, hackerne kigger først efter passwords.

Men med LastPass kan du nemt og sikkert dele passwords med venner og familie. Der er en sektion, der hedder “Share Center”, hvor du kan share passwords/usernames & passwords. Man vælger bare, hvilket password fra din liste, det skal være, indtaster en email, og så bliver det sendt til deres LastPass account. 

Komfort på en sikker måde til dig

Som i livet og på internettet ofrer man typisk lidt af sin sikkerhed for at få øget komfort. Man skaber et password, der er let at huske, og så bruger man det til alle sine accounts. Selvom det er dejligt komfortabelt, er det en sikkerhedsrisiko, for det er let at hacke, og så hackeren endda adgang til alle dine tjenester. 

Men nu har det ændret sig med den teknologi, vi har tilgængelig. Med et program, der kan skabe passwords med stærk password security og samtidig huske dem, er det som at have en ekstra hjerne til at huske. Nu kan du logge ind uden stor efter, og være sikker på, du stadig er sikret. Derfor er LastPass en extension for dig, der værdsætter komfort og sikkerhed. 

Bekvemt og moderne design

LastPass er designet som en drøm uden lige. Alle forskellige funktioner og sektioner er delt logisk op og lette at finde, så man ikke skal bruge flere minutter hver gang, man leder efter noget. 

Som en Chrome Extension ligger knappen til din vault oppe i højre hjørne af din browser. Når du trykker på den, kommer du direkte til vault, hvor du finder listen med dine passwords. Ude til venstre side er de forskellige sektioner, hvor du kan lagre dine credit cards og dele passwords med venner og familie.

Denne sidebar er desuden også meget subtil, og tillader midten af din skærm til at fokusere på det vigtige, du sidder og arbejder med. Så det er også nemt at holde overblikket og fokusset, når du bruger LastPass. 

Farvemæssigt går programmet en fin balancegang mellem rød, hvid og sort, der danner fine kontraster mellem hinanden, og tillader visse elementer at blive highlightet eller træde tilbage, når de skal bruges eller ikke skal. 

Alternativ software

Hvis du vil prøve en anden password manager er der flere på markedet. SaferPass er en password manager, der fungerer meget som LastPass. Selve brugerfladen er dog anderledes, og ville være det bedste argument for at prøve det i stedet. SaferPass kan downloades gratis her

Konklusion

LastPass er en fantastisk kammerat at have på hånden, hvis man gerne vil lave stærke passwords og kunne huske dem på samme tid. Det øger din sikkerhed på internettet samt komforten, når du søger rundt på forskellige sider. Det gør det også nemmere at dele relevante passwords med familien eller vennerne på en sikker måde, så I kan gøre brug af delt software sammen. Derfor kan LastPass kun anbefales på det varmeste.

Download LastPass 4.16.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
926

Version
4.16.0

Tilføjet
24-10-2019
Kompatible systemer
Windows, MacOs, Linux

Størrelse
0,75 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
LogMeIn Inc
Detaljeret information
Downloads
926
Version
4.16.0
Tilføjet
24-10-2019
Kompatible systemer
Windows, MacOs, Linux
Størrelse
0,75 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
26-08-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
LogMeIn Inc
5 0 2

Afinstallering af LastPass

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere LastPass fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find LastPass, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle LastPass være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.