Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

ShareIt download

Download ShareIt gratis her og få mulighed for at overføre filer fra forskellige enheder.

Ved hjælp af ShareIt, kan du overføre dine filer fra forskellige enheder til din computer. For eksempel, hvis du har en smartphone, tablet eller computer, kan du bruge en direkte Wi-Fi-forbindelse. På den måde kan du dele og sende dine billeder, filer, videoer og apps efter behov over til andre enheder. At sende videoer, fotos og apps er det grundlæggende element i Sharteit. Du behøver aldrig at bruge cloud storage når du bruger ShareIt til at overføre dine filer mellem forskellige platforme eller til dine venner. Med dette system er platformen ligegyldigt, fordi ShareIt kun vil kommunikere med de andre enheder, der er blevet ShareIt aktiveret.

Med ShareIt, bliver dataene ikke overført gennem en generel Wi-Fi eller Bluetooth-forbindelse. I stedet for at gøre det, gør ShareIt brug af en direkte trådløs forbindelse, og du kan tilslutte op til fem forskellige enheder sammen i et lille netværk. Efter der er blevet tilsluttet andre enheder, kan du sende filer og modtage dem. Du kan også klone dine enheder, så du kan sende indholdet over til andre enheder. ShareIt er en multiplatform, der omfatter Windows-pc.

Download ShareIt 1.7 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
797

Version
1.7

Tilføjet
21-10-2016
Kompatible systemer
Windows XP, 7, 8, 8.1 & 10

Størrelse
9.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Lenovo
Detaljeret information
Downloads
797
Version
1.7
Tilføjet
21-10-2016
Kompatible systemer
Windows XP, 7, 8, 8.1 & 10
Størrelse
9.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Lenovo
5 0 2
100 kr

Afinstallering af ShareIt

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ShareIt fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ShareIt, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ShareIt være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.