Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

Kazaa Media Desktop download

Download gratis et medie community, hvor flere millioner medlemmer kan dele deres medie filer - lyd, video, billeder og dokumenter med hinanden. Kazaa Media Desktop er navnet på programmet.

Måske går du med tanken om af downloade et fildelingsprogram, men du ved ikke præcis hvilket. Læs med her, og du vil blive introduceret til én af de mange muligheder indenfor fildelingsprogrammer. Kazaa Media Desktop er et fildelingsprogram, hvor du her kan downloade diverse filer helt uforpligtet. Mange har ikke råd til konstant at købe film og musik. For dem er et program som Kazaa Media Desktop den perfekte løsning. Først og fremmest er programmet lettilgængeligt, og man kan nemt orientere sig i det. Sidst men ikke mindst er vinderargumentet: det er gratis!

Beskrivelse af Kazaa Media Desktop

Udviklerne af Kazaa Media Desktop har skandinaviske rødder. Udviklerne er nemlig svenskeren Niklas Zennströmm og Janus Friis fra Danmark. Kazaa Media Desktop blev gennem den hollandskbaserede virksomhed Consumer Empowerment lanceret i 2001, og er hvad der kendetegnes som et medie fællesskab. Flere millioner mennesker deler på dette medie de diverse mediefiler, som de nu engang har. Herunder deles alt fra lyd, video, billeder og andre dokumenter mellem de forskellige medlemmer indenfor dette fællesskab. I dette program kan du altså søge efter og downloade forskellige mediefiler. Programmet er en af de mest populære peer-2-peer (P2P) tjenester. Kazaa Media Desktops popularitet ligger download-mæssigt på mere end 220 millioner downloads. Du bliver i hvert fald ikke den eneste bruger i dette enorme netværk af fildelings-brugere. Kazaas folk lover at brugerne med Kazaa Media Desktop får lynhurtige downloads og kraftfulde søgninger. Kazaa Media Desktop er en såkaldt dedikeret FastTrack klient. Den har en superflot brugerflade. Selv den mest uerfarne bruger kan finde rundt i dette program. Ligesom mange andre Peer-2-peer programmer har Kazaa Media Desktop været ekstremt kritiseret af film- og musikbranchen. Dette skyldes systemets mulighed for fildeling af kommercielt producerede film og musikfiler. Hvis din moral ikke stopper dig, så er programmet alligevel en god løsning til deling af billeder, videoer, film og lydfiler.

Vigtig viden inden download

Når man vælger at downloade Kazaa Media Desktop, så er der forskellige ting, som man på forhånd skal være afklaret med. Programmet her giver som sagt adgang til enorme mængder af diverse filer. Det er logik for burhøns, at man bør være på vagt blandt så enorme mængder data. Der kan eksempelvis være visse tilgængelige filer i netværket, som er ulovlige at downloade. Et andet eksempel er, at denne type af programmer har et ry for at være kilden til diverse spyware. Af denne årsag bør man altid være forsigtig, når man downloader ting inde i programmet. Folkene bag Kazaa Medie Desktop har engang påstået, at programmet ikke indeholder nogen form for spyware. Dette er med vores test blevet modbevist: Kazaa Medie Desktop indeholder 214 spywarelementer.
Andre faktorer som kan påvirke dit valg:
I mange år gjorde Folkene bag Kazaa, hvad de kunne for at sikre, at kun de brugere med reklamer kan benytte den originale version af systemet.
Programmet opdateres generelt set med jævne mellemrum, og understøtter officielt OS. Her gør bl.a. Windows NT, 2000, Xp og Vista, 7, 8, 8.1 og 10 sig gældende.

Sikkerhed i forbindelse med download

Er dette program lige sagen? I så fald opfordrer vi på det kraftigste, at du sikrer din computer. Computervirus bliver generelt stærkere hver dag, og der kommer flere og flere af dem. Virus kan ødelægge filer på din computer, og spredes hurtigt, som med en forkølelse. Samtidig kan spyware installeres uden, at du ved det. Spywaren følger med i, hvad du laver på din computer. Disse informationer kan udnyttes kommercielt og i værste tilfælde kan personlige oplysninger stjæles. Det er derfor utroligt vigtigt, at man har nogle gode antivirus- og antispyware programmer. Specielt hvis du ønsker at benytte et program som Kazaa Media Desktop, hvor der kan være spy- og adware. Faktisk er det generelt vigtigt at have styr på sikkerheden. Det kan koste dig dyrt, hvis du ikke har. Du kan hurtigt få nogle gode antivirus- og spywareprogrammer ved at kigge her og her.

Hvilke andre alternativer har jeg?

Fildeling har siden 90’erne, og er stadig, ekstremt populært. Kazaa Media Desktop er kun ét enkelt eksempel på de mange forskellige programmer, som du kan downloade, og bruge til at dele dine filer med venner og diverse ukendte brugere. Det siger sig selv, at man ikke bare skal tage det første og det bedste. Hvis du er i tvivl om Kazaa Media Laptop er det rigtige for dig, så kommer der her et par gode bud på alternative fildelingsprogrammer. På den måde kan du finde ud af om det skal være Kazaa Media Desktop, eller en af de andre muligheder, hvis ikke en helt tredje. Kazaa Media Desktop kan sammenlignes med uTorrent og eMule. eMule er et af de absolut mest populære open-source (hvor kildekoden er offentlig tilgængelig), gratis peer-2-peer fildelingsprogrammer overhovedet. eMule er en af de største og mest troværdige P2P-fildelingsklienter overhovedet. Særligt troværdigheden har sikret eMule dets succes. Som klient følger her en udvideret og mere avanceret søgefunktion i eMule. Du kan hurtigt og nemt finde den bedste udgave af den fil, du søger. Ligeledes kan der deles filer med høj hastighed. Programmet er ekstremt brugervenligt, lynhurtigt og nem at installere. eMule er desuden gratis, så hvis eMule lyder som noget for dig, så er det bare i gang med at downloade. uTorrent er ligeledes et godt bud på et alternativt fildelingsprogram. uTorrent er en lille men effektiv BitTorrent klient til Windows. uTorrent er smart, fordi den i stedet for at hente en stor fil på én server finder frem til samme filer på andre computere. På den måde henter den i stedet små bidder ned fra mange forskellige computere. Dette gør at download processen går lynhurtig, og den centrale server bliver heller ikke overbelastet. uTorrent kan fås både til Windows og til Mac, og så er den ligeledes gratis.
Tager du et smut forbi dette link, så kan du tjekke flere fildelingsprogrammer ud, så du er godt rustet til at vælge det helt rigtige fildelingsprogram efter dine behov.

Konklusion

Anbefalingen til Kazaa Media Desktop er ikke stor. Ja, den er brugervenlig, og delingsnetværket fungerer godt. Men der kan være negative konsekvenser, når det kommer til spyware. Vi bøjer os dog for flertallet og accepterer det faktum, at programmet er populært af en årsag. Tager du dine forholdsregler, så er Kazaa Media Desktop et brugbart program.

Download Kazaa Media Desktop 3.2.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
53.396

Version
3.2.5

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.6 Mb

Licens
Adware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Sharman Networks
Detaljeret information
Downloads
53.396
Version
3.2.5
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.6 Mb
Licens
Adware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Sharman Networks
4 0 1338

Afinstallering af Kazaa Media Desktop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Kazaa Media Desktop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Kazaa Media Desktop, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Kazaa Media Desktop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.