Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

eMule download

eMule er et open-source fildelings-program program, hvilket vil sige at kildekoden er offentlig tilgængelig. Download det gratis her.

Ved at samle alle ens filer på computeren og/eller en filserver, så sparer man masser af plads på hylderne, der ikke længere behøver at være fyldt med cd’er og dvd’er, som man alligevel sjældent sætter på til afspilning. Først skal filerne dog downloades, og her kommer open-source fildelingsprogrammet eMule ind i billedet.

Hvad er eMule?

eMule var i mange år kongen på markedet for peer-to-peer programmer. Det frie fildelingsprogram blev lanceret i 2002, da flere af dets udviklere var utilfredse med eDonkey2000-klienten.
”Mule” er engelsk for muldyr, som er en hybrid af et æsel. eMule er derigennem en hybrid af det tidligere program eDonkey.
eMule var i mange år det største, mest populære- samt det foretrukne valg for mange, i og med at programmet altid har været et af de mest troværdige P2P fildelings-klienter, hvor man hurtigt kan finde enhver form for fil (lyd, video, tekst m.m.) Herunder kan du være heldig at finde filer, som er svære at opdrive andre steder. Populariteten har været dalende et godt stykke tid henover årene, men den dag i dag er eMule stadig set som et anerkendt P2P program i mange kredse. Med dette program kan du downloade og dele filer med andre over hele jorden med utrolig høj hastighed. Programmet indeholder ligeledes en avanceret søgefunktion. Denne søgefunktion gør det dejligt nemt samt hurtigt for dig, at finde den bedste udgave af den søgte film, den søgte musik m.fl.
eMule har desuden en brugervenlig start guide, som gør det både lettere og hurtigere at installere. Programmet gør brug af eD2k netværket (servere) samt Kad (Kademlia, som er serverfrit). Her skal tilføjes, at eMule i kraft af at være et open-source program har en offentlig tilgængelig kildekode. Sidst men ikke mindst sikrer eMule, at du aldrig kommer til at hente en fil, som kan være skadelig for din computer.

Sikkerhed

Du er i langt mere sikre hænder ved brug af eMule. Vi opfordrer altid vores læsere til at være påpasselige, når det kommer til vores brugeres sikkerhed ved brug af fildelingsprogrammer. Naturligvis opfordrer vi altid til at have backup og nogle gode antivirusprogrammer uanset, men det gode ved eMule er, at programmet absolut ingen spyware/adware har. Grundet programmets mange år på markedet, så udvikles der ikke længere på programmet. Alligevel tilbeder rigtigt mange fil-delende brugere dette program.

Gode tips til brug af eMule

Hvis du vil kunne lave noget, mens programmet kører, skal du starte med at klikke på ”indstillinger”, som ligger i værktøjsbaren. Herfra dukker en boks op. Dernæst går du til sektionen ”Forbindelse”, som ligger i til venstre i boksen. Her skal du begrænse dine downloads til max at udgøre 80% af din internetforbindelses kapacitet.


Hvis du gerne vil have at eMule downloader, når du åbner eMule, så skal du klikke ”Autoforbind ved opstart”. Ellers glemmer du måske at forbinde, og så får du ikke downloadet de ting, du har planlagt.


Du skal gerne have et såkaldt ”højt ID”. Har du et ”lavt ID”, så vil dine filer ikke blive hentet ligeså hurtigt, som når dit ID er højere. Du kan tjekke dit ID ude i højre ide i værktøjslinjen under ”servere”. Har du lavt ID, så kan der være flere årsager til dette. Her skal du tjekke for fejl-konfigurerede routere og fejl-konfigurerede firewalls. Din internetudbyder kan ligeså blokere for eMules porte. Du kan læse om, hvordan du får det ultimative ud af eMule ved at følge dette link.

Operativsystem

eMule er designet til Windows, mens programmet aMule kan fås til Mac. Der er ikke de store forskellige på programmenes funktioner. Selvom programmet ikke længere udvikles, er det stadig kompatibelt med nyere versioner af Windows.

Alternative programmer

Faldt eMule ikke lige i din umiddelbare smag, så kan det være en af understående programmer kommer til at pirre din nysgerrighed. Nedenfor præsenteres et par gode alternativer til eMule.
Først og fremmest kunne du overveje det populære program BitTorrent. BitTorrent gør det let at downloade torrent-filer. BitTorrent downloader filerne med høj hastig og gennem en overskuelig brugerflade, og kan stort set det samme sin bror uTorrent.
BearShare er et andet peer-to-peer fildelingsprogram. Forskellen på BearShare og eMule er det sociale aspekt i BearShare. Igennem BearShare er det muligt at høre musik, se musikvideo og ikke mindst interagere med de andre brugere, som alle benytter programmet til at dele filer direkte med andre brugere. Bearshare bliver ikke længere udviklet på, men det er muligt at hente den sidste version via dette link. I modsætning til eMule er der på Bearshare og BitTorrent risiko for virus og malware. Ved download af disse programmer anbefales det stærkt, at du skaffer dig et antivirusprogram, hvis du ikke allerede har et. Klik her for at finde dig et stærkt antivirusprogram.
Fandt du ikke, hvad du søgte, så kan tjekke vores fildelingskategori ud ved hjælp af dette link.

Konklusion

Umiddelbart virker eMule ikke som det bedste program tilgængeligt på markedet, men programmet har vedligeholdt sin popularitet grundet alle de gode funktioner, som sikrer, at det scorer høje point hos nogle brugere. eMule er klart det bedste program, hvis du skal dele og downloade mindre filer som billeder og videoklip. eMule indeholder en god søgefunktion, og man kan let organisere sine ting, hvilket gør, at selve søgningen, downloadprocessen, samt muligheden for at sortere ud i en masse små filer, gør eMule til et fantastisk program. Den loyale brugerskare er ikke til at tage fejl af, hvilket viser en del om den kvalitet, der kan knyttes til eMule.

Download eMule 0.50a (Final) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
27.123

Version
0.50a (Final)

Tilføjet
27-07-2005
Kompatible systemer


Størrelse
3.342809 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
eMule Project
Detaljeret information
Downloads
27.123
Version
0.50a (Final)
Tilføjet
27-07-2005
Kompatible systemer
Størrelse
3.342809 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
eMule Project
4 0 25

Afinstallering af eMule

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere eMule fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find eMule, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle eMule være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.