Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

BitTorrent download

Download BitTorrent på dansk gratis her

BitTorrent er helt gratis, så længe man kan leve med lidt reklamation. Programmet lader dig uploade og downloade torrent-filer, som forbedrer hastigheden af download af, softwarepakker, musik, og eventuelt film. BitTorrent er bruger afhængigt, i form af man benytter hinandens internetforbindelse til peer-to-peer. Det vil sige at efter du har færdig downloadet din fil, så kan du lade den stå og ”seede”, som gør at hvis andre downloader samme fil, så kan de gøre det hurtigere jo flere der ”seeder”.

Hvad er BitTorrent?

BitTorrent er et populært program, hvor du kan downloade diverse torrent-filer.
Programmet er et såkaldt peer-to-peer netværksprojekt, som er programmeret af Bram Cohen, og udgivet i 2001. Ideen bag BitTorrent er, at der skal distribueres store mængder data uden at centrale servere og tilhørende båndbredde belastes. Torrent betyder nemlig ”strøm” eller ”et væld af noget”.
BitTorrent er på mange måder lig det populære program uTorrent, og har et nyt design og nye funktioner. I dag kan BitTorrent nærmest det samme som uTorrent. BitTorrent kan ligesom uTorrent downloade torrent-filer med høj hastighed og gennem en overskuelig brugerflade. BitTorrent gør det nemt at downloade. BitTorrent netværket er særdeles kendt for sin ekstrem høje downloadhastighed, og en massiv brugerskare, som troligt gør brug af BitTorrent netværket. BitTorrent bliver opdateret regelmæssigt. BitTorrent kommer desuden i forskellige versioner. Som ”free download”, og en BitTorrent Ad-free version til 4,95 USD om året, svarende til 30 DKK om året, samt en BitTorrent Pro til 19,95 USD om året. Her skal du altså punge ud med godt og vel 121 DKK om året. Ad-free versionen betyder naturligvis, at du ikke støder på annoncer, mens du bruger BitTorrent. Pro-versionen åbner op for yderligere features, herunder automatisk beskyttelse mod virus og malware, kunde support og mulighed for konvertering til andre enheder. Du finder de fulde versioner ved at følge dette link til BitTorrents hjemmeside.
Forskellige torrent-sider tilbyder alle forskellige torrent filer, hvor indholdet varierer, så når du skal vælge en torrent, er det bare at finde, hvad du vil have. Programmet har i sig selv ingen søgefunktion.
Ved download her på download.dk kan du få en dansk version af BitTorrent. Den medfølgende sprogpakke kan aktiveres ved, at du flytter filen bittorrent.Ing til %AppData%BitTorrent. Herefter skal du ganske enkelt bare vælge ”dansk”.

Sikkerhed

Selvom BitTorrents programmør har forsøgt at holde BitTorrent stueren ved bl.a. oprydning af egne trackere, og udlevere programmets fordele, fremfor selve anvendelsen af programmet fra nogle menneskers side. BitTorrent Free er en af de absolut mest udbredte og anvendte fildelingsprotokoller til vedvarende distribution af diverse digitale filer. Dette betyder også, at der foregår ulovlig fildeling. Under denne type fildelingsprogrammer, er det vigtigt, at man passer godt på sin computer. Når man downloader en masse filer, så kan man let risikere, at der kommer diverse vira, trojanske heste, forskellige former for malware, herunder spyware, ind på ens computer. Disse skal man selvfølgelig være opmærksomme på. Det er derfor vigtigt, at du har styr på din computers sikkerhed, og at du monterer den med diverse anti-virusprogrammer m.m. For at minimere risikoen ved sikkerhedstrusler, så vil vi anbefale at finde et stærkt sikkerhedsprogram, og vi har et hav tilgængelige, som du finder ved at klikke her.

Alternative programmer

Det er altid godt at overveje sine muligheder grundigt, så man ikke får downloadet et program, som ikke lever op til ens forventninger. Derfor vil du her blive præsenteret for et par gode alternativer til BitTorrent. Først og fremmest kunne du overveje programmet uTorrent. uTorrent er lillebror til BitTorrent, da de begge hører ind under BitTorrent Inc. Overordnet set kan de det samme. uTorrent bruger ligesom sin bror få af computerens ressourcer, og downloader større filer fra flere forskellige kilder på en gang for ikke at belaste systemet, og derved øge hurtigheden af download. uTorrent er særligt god til download af musik, film og software. Programmet er kompatibel med flere systemer end BitTorrent. Mens BitTorrent kun opererer med MAC OS X og Windows, så opererer uTorrent også med Linux eller UNIX. uTorrent har ikke samme kapacitet som BitTorrent, og derfor downloader programmet ikke ligeså mange filer samtidigt. En anden mulighed er gratis-programmet BearShare. BearShare er et peer-to-peer fildelingsprogram, hvor brugere på kryds og tværs deler filer direkte. Her kan man høre musik, se musikvideoer, og ikke mindst interagere socialt med BearShares andre aktive brugere. BearShare var særligt populært i begyndelsen af 00’erne, men er stadig et aktuelt program den dag i dag. Programmet giver dig ikke kun mulighed for fildeling, men giver dig ligeså mulighed for overførsel af musik fra BearShare til iPod, MP3 eller til din iPhone. Der udvikles ikke længere på dette program, men den seneste version er stadig i brug. Ligesom med BitTorrent skal du være klar over, at der kan være risiko for virus ved download af andres filer. Derfor bør du ligeledes sikre din computer, hvis du gør brug af BearShare (eller uTorrent for den sags skyld). Det kan ikke understreges nok, når det kommer til fildeling på nettet. Den sidste mulighed, du vil blive præsenteret for nu, er det populære program Dropbox, hvor du både kan dele og synkronisere dine filer. Dropbox er i dag på mange måder den mest populære software til fildeling og filsynkronisering. I Dropbox gemmes dine dokumenter og diverse filer i en såkaldt sky, og du kan herfra vælge præcis hvilke filer, du gerne vil have hentet ned. På denne måde spares der en masse plads på din computer, og du ved altid, hvor du har dine filer. Det smarte er ikke mindst, at du kan dele forskellige mapper med forskellige personer. Når I så lægger filer ind i mapperne, så synkroniseres de, så alle har adgang til filerne. Dropbox sparer én for en masse besvær med at skulle ”nedpakke” en fil, for herefter at skulle sende den over fx e-mail. Som gratis bruger har du nemlig 2 GB skyplads til fri afbenyttelse. Får du brug for mere plads, så kan du købe dig til forskellige abonnementer. Er du ikke helt tilfreds med ovenstående programudvalg, så kan du selv lede videre efter fildelingsværktøjer ved at følge dette link. Det vil undre os, hvis du ikke finder et program, som passer dig, i denne kategori.

Konklusion

BitTorrent er et velfungerende program til download og deling af alverdens former for filer, uanset hvad dit hjerte begærer. BitTorrent er et godt program, så længe man tager sine forholdsregler. En del af fildelingen foregår ulovligt, og hertil knytter sig ofte alverdens former for virus og malware, og derfor er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden med et godt antivirusprogram. Men til download af eventuelt store softwarepakker, så kan BitTorrent varmt anbefales. Det er uden tvivl et fremragende fildelingsprogram.

Download BitTorrent 7.10.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
19.334

Version
7.10.4

Tilføjet
12-03-2004
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Rainberry, Inc.
Detaljeret information
Downloads
19.334
Version
7.10.4
Tilføjet
12-03-2004
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Rainberry, Inc.
4 0 17

Afinstallering af BitTorrent

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BitTorrent fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BitTorrent, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BitTorrent være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.