Programmer » Internet / Netværk » IRC - ICQ - Chat

Ventrilo download

Har du brug for at kunne tale med dem du spiller sammen med? Download gratis Ventrilo her og få en software der fungerer perfekt til formålet.

Ventrilo er et program du kan bruge til at tale med venner og familie, eller spille organiserede online spil, hvor du gerne vil tale med dine medspillere. Det kan også bruges i et virksomhedsmiljø som et produktivt værktøj til udførelse af langdistance gruppediskussioner. Det er hjælpsomt, når du bruger teamwork programmer, der ikke giver nogen form for talekommunikationsstøtte.

Hvis du bruger Windows eller Linux-baserede firewalls kan du forbinde din interne hjemme LAN forbindelse med internettet og kan sætte en server på firewallen, så venner og familie kan oprette forbindelse til din server og tale gratis.
Hvis talekommunikation ikke er din kop te, så kan du altid bruge Ventrilo som en mere pålidelig form for IRC uden besvær eller frustration for at forsøge at lære nogen hvordan man sætter en reel IRC klient op.

Der er en meget brugervenlig kontrol over, hvordan hovedvinduet vises. Du kan tænde og slukke titellinjen, vise store knapper til højre eller skifte til værktøjslinjetilstand med visning af ikoner øverst for at maksimere anvendeligheden af et bredt ??vindue. Udvidet tilstand, som skjuler brugernavn, server og bindingsmuligheder. Tænd og sluk gitterlinjer i brugervinduet. Du kan også tilpasse brugerens liste vindue ikoner og ikoner på værktøjslinjen.
Alle disse ændringer bevarer stadig de mest anvendte funktioner ved dine fingerspidser ved hjælp af et enkelt klik med musen. Ingen grund til at navigere på etapevise menupunkter. Bare send en kommentar til de andre brugere.

En Ventrilo server kan også sættes op til at supplere et websted, der har stemme interaktion med dens skabere eller for at kunne kommunikere med andre mennesker, der deler en fælles interesse.

Download Ventrilo 4.0.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
273

Version
4.0.2

Tilføjet
09-02-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Flagship Industries, Inc.
Detaljeret information
Downloads
273
Version
4.0.2
Tilføjet
09-02-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
31-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Flagship Industries, Inc.
5 0 2

Afinstallering af Ventrilo

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ventrilo fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ventrilo, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ventrilo være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.