Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Baraha download

Lær at skrive et indisk sprog på dit engelske tastatur og kommunikér med mange millioner indere. Download Baraha gratis her.

Meget software til indiske sprog er blevet skabt på grundlag af True Type skrifttyper (ANSI kodning) mange år, før Windows / Linux indførte dem. Selv i dag er størstedelen af det indiske indhold i sproget blevet skabt ved hjælp af TrueType-skrifttyper, og næsten alle indiske publikationer bruger ANSI baserede TrueType-skrifttyper til udskrivning og online publikationer.

Baraha bryder barrieren mellem ANSI og Unicode. Ved at bruge Baraha kan man ubesværet konvertere tekst mellem ANSI og Unicode. For eksempel, når en bruger på Windows 98 - der ikke understøtter Unicode, modtager en Hindi email i Unicode, kan han konvertere den til ANSI og læse den.

Baraha bryder script barrieren mellem forskellige indiske sprog. Alle de indiske scripts er afledt af Brahmi, som også er den underliggende koncept i Baraha.

Baraha bruger en fælles kode til at repræsentere alle de indiske sprog. Så er det muligt at konvertere tekst fra et script til en anden. For eksempel, lad os sige en malayalam bruger, der forstår Hindi sprog modtager en hindi email. Hvis brugeren ikke er flydende i at læse Devanagari script, så han kan konvertere e-mailen til malayalam script og læse den.

Baraha er derfor et meget brugbart program for millioner af mennesker der taler forskellige dialekter af Indisk, samt at det er en sprogtype der bruges i kodesprog.

Download Baraha 10.10.148 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
546

Version
10.10.148

Tilføjet
16-12-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Størrelse
9.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Baraha
Detaljeret information
Downloads
546
Version
10.10.148
Tilføjet
16-12-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1
Størrelse
9.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Baraha
5 0 2

Afinstallering af Baraha

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Baraha fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Baraha, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Baraha være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.