Programmer » Generelt » Styresystemer

Windows 10 Home download

Køb og download Windows 10 Home - OEM (32-bit/64-bit) her.

BEMÆRK!!!
Dette er IKKE en gratis version. Versionen skal købes og downloades efterfølgende. Downloadlinket forneden på siden fører direkte til en betalingsside, hvor du kan købe programmet.

Microsoft har lavet den længe ventede Windows 10 Home version, som har samlet de bedste elementer fra de tidligere versioner og fjernet de irriterende elementer som var i Windows 7 og 8.

Windows 10 fremstår som et vellykket stykke software der tilbyder brugervenlighed, simpel navigation og overskuelighed. En af de elementer der har været påtalt mest i tidligere versioner er blandt andet startknappen, som nu i Windows 10 versionen bliver genlanceret.

I højre side, på det meste af skærmen, er placeret en oversigt over de programmer du bruger oftest. De er sat op som du måske kender det fra Windows 8, med dynamiske felter der kan ændre udseende alt efter hvordan du sætter det op. Du kan tilpasse startmenuen, så størrelsen og placeringen af felterne bestemmes af dig. Hvis du godt kan lide Windows 8 menuen kan du også skifte tilbage til den.

Efterhånden som vi har vænnet os til brugen af tablets har vi også vænnet os til at ethvert program vi ønsker at starte har denne feltform, som vi blot trykker på. Men netop derfor egner Windows 10 sig også godt til alle enheder og fungerer på både PC, bærbar computer, tablet og (Windows)telefon.

Det er måske ikke en voldsomt revolutionær ændring fra de styresystemer du kender nu fra Microsoft, men de små ændringer der er lavet gør livet så meget lettere i forhold til at bruge et styresystem.

Med Windows 10 er der også lavet en udvidelse til søgefunktionen der kaldes Cortana. Cortana er oprettet som en virtuel hjælper i Windows 10, som du måske allerede kender fra din Windows Phone. Det er muligt at tale med eller indtaste spørgsmål, som du vil have svar på eller finde på computeren. Fordelen er netop det med at du kan indtale din forespørgsel, da det går noget hurtigere end at taste det ind.

Inden du trykker på købsknappen skal du lige sikre dig at din computer lever op til følgende systemkrav:

Systemkrav:
- 1 GHz processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 16 GB harddiskplads

Download Windows 10 Home OEM (32/64-bit) her

Screenshots
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
5
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
501

Version
OEM (32/64-bit)

Tilføjet
18-11-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
501
Version
OEM (32/64-bit)
Tilføjet
18-11-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Demo
Opdateret
18-04-2017
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Windows 10 Home

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows 10 Home fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows 10 Home, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows 10 Home være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.