Programmer » Generelt » Fil styring

SMF Finder download

Programmet er et fil og mappe behandlingsprogram.

Det er ikke en konkurrent til Stifinder, men et alternativ til forskellige formål, som kan give dig større overblik og kan hjælpe dig med at søge efter specifikke emner. Det indeholder desuden andre muligheder, for eksempel kalenderfunktioner som alarmer og datospecifikke dokumenter.

Du kan selv lave mappestrukturer med en nem adgang dertil. 

Der er naturligvist udførlig information angående programmets forskellige funktioner og muligheder.

Handlingssiden rummer almindelige fil og mappe funktioner.

I egenskaberne tilstræbes mulighed for information før handlinger som sletning af elementer og indsættelse ved kopiering og flytning.

Window applets siden rummer adgang til en række almindelige Windows indstillinger, det vil sige aspekter ved styresystemet.

Der kan vælges mellem en række forskellige programdesigns.

I version 2.0 blev der tilføjet forbedrede strukturfunktioner og popup-menuer, træk og slip fra Windows Stifinder og søgning internt i tekstfiler i aktuel mappe.

Til hurtig anvendelse og som opstartsstrukturer kan du konstruere dine egne favoritmapper som selvstændige strukturer. Desuden konstruktion af egne relevante strukturer til specifikke formål. 

I den nye version 5.0 er det nu muligt at installere programmet som 32 og 64 bit. Programmet er blevet re-designet og kan derfor føles som et helt nyt program.

Denne version har også fjernet diverse underholdningselementer, som derfor ikke længere fremgår længere oppe i vores anmeldelse. Der er tale om den interne tekst-editor og musikafspilleren; men du kan selvfølgelig stadig åbne den slags filer i dedikerede programmer uden for smf-finder. 

Der er også kommet en ny (tredje) fil-mappe struktur, så hvis du har brugt en ældre version af smf-Finder, så vil vi anbefale dig at prøve den nyeste version. 

Download SMF Finder 5.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.106

Version
5.0

Tilføjet
16-02-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
21.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
FlemBo
Detaljeret information
Downloads
1.106
Version
5.0
Tilføjet
16-02-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
21.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-10-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
FlemBo
5 0 2

Afinstallering af SMF Finder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SMF Finder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SMF Finder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SMF Finder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.