Programmer » Generelt » Fil styring

SMF Finder download

Programmet er et fil og mappe behandlingsprogram.

Det ikke en konkurrent til Stifinder, men et alternativ til forskellige formål som for eksempel overblik og søgning, og det indeholder andre muligheder for eksempel kalenderfunktioner som alarmer og datospecifikke dokumenter.

Der er nem adgang til brugerspecifikke mapper, hvor brugeren kan definere stierne dertil, og mulighed for at åbne specifikke filer med specifikke programmer.

Almindelige tekstdokumenter indgår i den interne editor som multidokument interface elementer med let adgang til mapperne, de er placerede i.

Der er naturligvist udførlig information angående programmets forskellige funktioner og muligheder.

Handlingssiden rummer almindelige fil og mappe funktioner.

I egenskaberne tilstræbes mulighed for information før handlinger som sletning af elementer og indsættelse ved kopiering og flytning.

Window applets siden rummer adgang til en række almindelige Windows indstillinger, det vil sige aspekter ved styresystemet.

Som underholdningsaspekt kan oprettes hjemmesider med afspilningslister for musik, film og billeder, og programmet indeholder en mp3 afspiller, hvor der kan oprettes afspilningslister.

Der kan vælges mellem en række forskellige programdesigns.

I den nyeste version 2.0 er der tilføjet forbedrede strukturfunktioner og popup-menuer, træk og slip fra Windows Stifinder og søgning internt i tekstfiler i aktuel mappe. Derudover er der udbygget information med hvordan gør man eksempler.

Til hurtig anvendelse og som opstartsstrukturer kan du konstruere dine egne favoritmapper som selvstændige strukturer. Desuden konstruktion af egne relevante strukturer til specifikke formål.

Der er desuden blevet tilføjet et CanvasRenderingContext2D objekt, der gør det muligt at tilføje tegninger i html.

Download SMF Finder 4.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
890

Version
4.0

Tilføjet
16-02-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
21.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
FlemBo
Detaljeret information
Downloads
890
Version
4.0
Tilføjet
16-02-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
21.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
13-11-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
FlemBo
5 0 2

Afinstallering af SMF Finder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SMF Finder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SMF Finder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SMF Finder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.