Programmer » For virksomheder » Organisering

Simple Sticky Notes (Dansk) download

Simple Sticky Notes er et udemærket program på dansk, som vi anbefaler til alle vores brugere. Læs anmeldelsen her og download programmet gratis.

Vi har tidligere kigget på forskellige noteprogrammer, heriblandt PNotes.NET, og i dag er det tid til at anmelde Simple Sticky Notes. Hvis du ofte har brug for at skrive vigtige ting ned, men hader tanken om et skrivebord fuld af papir, så er Simple Sticky Notes lige noget for dig.

Programmet er ekstremt simpelt. Når du har hentet og installeret filen, kører Simple Sticky Notes automatisk i baggrunden hele tiden. For at lave en ny note finder du bare ikonet i startmenuen, hvorefter du så højreklikker på det, og vælger “Ny Note”. Der er mange måder at personliggøre programmet på, bl.a. mulighed for at lege med skrifttype, farve, gennemsigtighed og så videre. Det er også muligt at indstille alarmer med lyd, men det er ærgerligt, at man kun kan vælge dato og ikke tid.

Hvis du ikke er tilfreds med det indbyggede tema eller alarmlydene, så kan du hente nye i den online butik på hjemmesiden. Vi synes, at det er en smart funktion, men der er dog desværre ikke særligt meget indhold at downloade endnu.

Overordnet, så er Simple Sticky Notes et rigtigt godt program, og vi anbefaler det derfor til alle vores brugere.

Download Simple Sticky Notes (Dansk) 2.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.198

Version
2.2

Tilføjet
28-11-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Simnet
Detaljeret information
Downloads
1.198
Version
2.2
Tilføjet
28-11-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Simnet
5 0 2

Afinstallering af Simple Sticky Notes (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Simple Sticky Notes (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Simple Sticky Notes (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Simple Sticky Notes (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.