Programmer » For virksomheder » Business

Free POS Software download

Free POS Software er et Point Of Scale system (kan bruges i stedet for et traditionelt kasseapparat), der er specielt lavet til barer, klubber, restauranter og andre mindre virksomheder i restaurationsbranchen. Du kan downloade det gratis her.

Systemet understøtter op til to kasseapparater (POS), det kan sammenkobles med stregkode-læsere, kort-læsere, touch screens, kvitteringsprintere, fjernprintere og andre relevante værktøjer.

Free POS Software kan også håndtere lager. Programmet er gratis, men man skal registrere sig før brug. Dette gør du via programmet. Free POS Software er en moderne POS-softwarepakke specielt designet til brug af restauranter, barer, klubber, spillesteder, loger, spisesteder og andre beværtninger. Free POS-software er gratis - det betyder, at der ikke er nogen købspris eller licensafgift der bliver opkrævet for brug af Free POS Software. Det eneste krav til at bruge Free POS Software er, at den er registreret.

Free POS Software er et multi-bruger system. Denne funktion gør det muligt at oprette flere brugerprofiler med valgbare roller. Free POS-software gør det muligt at oprette flere lagerbeholdninger. Varebeholdninger kan sammenkædes sammen for at danne en virtuel opgørelse eller blive klonet eller fusioneret til en enkelt opgørelse. Varebeholdninger kan importeres og eksporteres til blandt andet Microsoft Excel, hvor du kan arbejde med indholdet. Free POS Software understøtter flere priser pr. vare. Enhver vare i en beholdning kan have op til fem priser. Lagerniveauet for hver vare spores af systemet, hvilket giver mulighed for nøjagtig lagerkontrol.

Det er et godt bud på et gratis kassesystem, som du kan bruge som nystartet restaurant eller lignende, hvor det er vigtigt at holde udgifterne nede.

Download Free POS Software 2.0.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.382

Version
2.0.4

Tilføjet
08-02-2010
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
free.pos.software@gmail.com
Detaljeret information
Downloads
4.382
Version
2.0.4
Tilføjet
08-02-2010
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
5 0 5

Afinstallering af Free POS Software

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free POS Software fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free POS Software, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free POS Software være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.