Programmer » For udviklere » Webudvikling

Website X5 Evolution download

Her kan du gratis downloade programmet Website X5 Evolution, der lader dig lave flotte websites via fem lette trin. Her kan alle være med.

Og Website X5 Evolution gør det ikke bare let, men også lækkert. Så snart du har installeret programmet, kommer du til en video tutorial, som sætter dig ind i programmets funktioner og muligheder. Lige ved siden af introen finder du en start knap, som igangsætter de fem trin, der skal til at lave en flot, unik hjemmeside. Lige nedenunder får du også muligheden for at få hosted dit website via Website X5 Hosting, finde billeder til dit website via Website X5 Photos, som indeholder intet mindre end 6.000 fotos. Til slut finder du også her en kombination af et forum og wiki, der hjælper dig med mere avancerede problemstillinger i udviklingen af dit website.

Men tilbage til de fem trin. Når du trykker start, så skal du vælge projektets navn, eller du kan vælge at redigere et eksisterende projekt. Når du har valgt et navn, skal du indtaste information, som bruges til websitets metatags. Her er det vigtigt, at bruge noget tid, da det har stor betydning for din kommende sides placering på forskellige søgemaskiner. Nu vælges websites skabelon, eller design om man vil. Det kan let personliggøres og der er mange at vælge imellem. Efter tilpasning af sidefod o.l. er du klar til trin to.

Nu oprettes der et sitemap ud fra dine informationer. Dette er med til at gøre dit site endnu mere SEO venligt og er altså godt for din forretning. Website X5 Evolution sørger altså også for den interne del af SEO delen, hvilket er rigtig smart for personer, der ikke er SEO hajer.

Tredje trin består af, at oprette indholdet til dine websites. Det hele er yderst let og det gøres ved at trække ikoner "ind på siden" alt efter hvad type indhold du ønsker at tilføje. Det kunne være tekst, tabeller, billeder, flash, video, lyd, gallerier, e-mail former, produkt lister eller HTML og widgets. Tryk "Gem" når du er klar og så "Næste".

Fjerde trin lader dig tilføje avancerede egenskaber til dit nye website. F.eks. kan du her let tilføje en hovedmenu, drop down menu, en under menu, en blog eller en indkøbskurv.

Det sidste trin består simpelthen af at eksportere dit website til internettet, en harddisk eller til optimering. Det er det og så har du et flot website, webshop e.l., som er teknisk korrekt lavet både kodemæssigt og SEO mæssigt. Og dette til en meget lav pris i forhold til lignende løsninger. Hele processen fungerer gnidningsfrit og du får grundige instruktioner til hvert trin. Og selv uden dem vil du med Website X5 Evolution kunne lave et flot website på få minutter, såfremt du har indholdet klart.

Tip (Virker desværre kun i v.9 og ned): For at få Website X5 Evolution på dansk, skal du efter installationen registrere det. Herefter skal du logge ind og gå til download-sektionen. Her finder du programmet på dansk og andre sprog. Officielt skal du afinstallere programmet og så derefter installere det nye, danske. Men det skulle virke selv uden, at du først afinstallerer det originale. Tak til Teis Sidney Thomsen for tippet.

Du kan med fordel købe den fulde version af programmet til ca. 550 danske kroner her

Download Website X5 Evolution 10.1.8.52 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.170

Version
10.1.8.52

Tilføjet
29-01-2013
Kompatible systemer
Windows vista, 7 & 8

Størrelse
58.0 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Incomedia s.r.l.
Detaljeret information
Downloads
2.170
Version
10.1.8.52
Tilføjet
29-01-2013
Kompatible systemer
Windows vista, 7 & 8
Størrelse
58.0 Mb
Licens
Demo
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Incomedia s.r.l.
4 0 8

Afinstallering af Website X5 Evolution

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Website X5 Evolution fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Website X5 Evolution, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Website X5 Evolution være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.