Programmer » For udviklere » Webudvikling

Pika Website Builder download

Lav din egen lækre hjemmeside med Pika Website Builder. Download programmet gratis her.

Det er ikke svært at opbygning en lille informativ hjemmeside for et firma, også selvom du aldrig har arbejdet med HTML eller CSS, som webdesignere normalt gør.

Pika Website Builder er en gratis WYSIWYG hjemmeside builder til Windows, som du kan bruge til nemt at oprette hjemmesider med blot et par klik med musen, ved at redigere website skabeloner, som du også får gratis.

Første skridt for hjemmeside opsætningsguiden er at du skal skrive navnet på dit domæne.

Dernæst skal du vælge en skabelon, som du skal nok bruge. Den du vælger, skal have et grønt flueben ud for sig. Der er et stort udvalg af gratis skabeloner.

Du bør på forhånd bestemme dig for hvilke sider, du vil have din hjemmeside til at have. Du kan gøre dette ved at vælge side Manager fra øverste venstre hjørne guiden strimmel. Som standard, har den de sædvanlige sider som: "Home", "Om os", "Billedgalleri" og "Kontakt os". Brug ”Ny side” for at tilføje nye sider. For at redigere eksisterende, skal du klikke på enten Rediger, Omdøb eller Slet, ud for den side, du vil redigere.

Du kan tilføje lister, billeder, tekst, ændre formatering, og så videre. Hvis du vil redigere en bestemt del af skabelonen, header tekst eksempelvis blot klikke på det og editoren vil åbne op.

Når du har redigeret din hjemmeside, det eneste, du skal gøre er at uploade den til din webserver. Denne gratis WYSIWYG hjemmeside builder gør tingene nemmere, selv her. Det allersidste trin i opsætningen beder dig om dit FTP info og efter du har skrevet det, klikker du på Gem og til sidst Publish. Det er det eneste, du skal gøre for at skabe hjemmesider med Pika. Hurtigt og nemt.

Download Pika Website Builder 1.0.0.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.120

Version
1.0.0.9

Tilføjet
05-01-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
25 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pika Software
Detaljeret information
Downloads
1.120
Version
1.0.0.9
Tilføjet
05-01-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
25 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pika Software
3 0 2

Afinstallering af Pika Website Builder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pika Website Builder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pika Website Builder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pika Website Builder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.