Programmer » For udviklere » Tilbehør

Ozeki NG SMS Gateway download

På denne side kan du gratis downloade programmet Ozeki NG SMS Gateway. Det er et meget effektivt og enkelt program til at sende SMS’er via computeren.

Ozeki NG SMS Gateway lader dig få forbindelse mellem din GSM mobil og din PC. Du skal dog have et mobil-til-PC kabel til rådighed.

Programmet samler så alle dine SMS beskeder op fra din telefon og sender dem videre til din webserver. Dette er ideelt for software udviklere, som ønsker at tilføje en SMS funktion til deres app.

Ozeki NG SMS Gateway er udstyret med næste generation (NG) teknologi. Det er netop for at nå et mål af høj kvalitet og ydeevne for at gøre softwaren velegnet til de brugere, der kræver høj ydeevne. Det er designet til at fungere 24/7, og kan styre fejl i mobilnettet og SMS-udbyderfejl. Ozeki NG SMS Gateway er udstyret med en automatisk genopkoblingsfunktion, backup routing, fejlfindende belastningsbalancering og en beskyttelsesfunktion, der hindrer at beskeden bliver gensendt af sig selv. Ozeki NG SMS Gateway er et fornuftigt bud til dem, der gerne vil integrere SMS-tjenester i deres egne administreringsmiljøer.

Download Ozeki NG SMS Gateway 4.2.35 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.828

Version
4.2.35

Tilføjet
31-05-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
24.6 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Ozeki
info@ozekisms.com
Detaljeret information
Downloads
1.828
Version
4.2.35
Tilføjet
31-05-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
24.6 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Ozeki
5 0 4

Afinstallering af Ozeki NG SMS Gateway

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ozeki NG SMS Gateway fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ozeki NG SMS Gateway, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ozeki NG SMS Gateway være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.