Programmer » For udviklere » Redigeringsværktøjer

Notepad++ download

Leder du efter et godt koderedigeringsprogram? Notepad++ er gratis at downloade, og understøtter mange forskellige programmeringssprog.

Uanset om du er en erfaren programmør, eller lige er startet ud med HTML og CSS, så er det en god idé at have et solidt program med gode funktioner til formålet. Selvom man i princippet kan bruge WordPad eller Word, så er disse programmer ikke designet til at skrive kode med - i stedet kan du tage et kig på Notepad++, som vi anmelder i dag. Programmet er gratis, og skulle gerne virke på de fleste versioner af Windows.

På mange måder er Notepad++ en kombination af Notepad og WordPad, da det både er et simpelt tekstprogram, men samtidigt også har mange avancerede funktioner. Brugerfladen føles lidt forældet, men Notepad++ understøtter mange forskellige kodesprog, heriblandt HTML, PHP, Java og C++. Ligesom lignende programmer kan den ligeledes genkende de forskellige dele af din kode, så du nemmere kan finde de kritiske fejl og få arbejdet gjort færdigt.

En anden positiv ting ved Notepad++ er dens store brugerskare. Hvis man har brug for hjælp, kan man blandt andet tage et kig forummet og wiki’enSourceForge.net. Det er netop ting som dette, der gør, at mange gratis-programmer kan konkurrere med de dyre af slagsen!

Overordnet, så er Notepad++ et rigtigt godt program for både nye og erfarne programmører, og vi anbefaler det derfor til alle vores brugere.

Download Notepad++ 6.5.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.210

Version
6.5.1

Tilføjet
05-12-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
11.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Don Ho
Detaljeret information
Downloads
1.210
Version
6.5.1
Tilføjet
05-12-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
11.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Don Ho
5 0 2

Afinstallering af Notepad++

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Notepad++ fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Notepad++, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Notepad++ være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.