Programmer » For udviklere » Redigeringsværktøjer

Dead Deer download

Download Dead Deer gratis her

Bag ethvert af dine yndlingsvideospil ligger der utallige timer af programmering og kode for at få spillet til at komme til live. Det er ikke det nemmeste felt at blive en mester i, men i dag findes der software, der prøver at gøre det hele bare en tand mere overskueligt for en nybegynder. 

Sådan et program er 3D modelleren Dead Deer, der tillader dig at skabe dine egne 3D modeller, områder og verdener med et intuitivt environment. 

En lang række scripting tools 

Når man skaber et spil, er det ret vigtigt, at det man skaber og animerer, gør noget. Træerne skal helst svaje i vinden, fuglenes vinger skal flappe osv. For at gøre dette er det altså ikke nok bare at have sin model, men man skal også fortælle modellen, hvad den skal gøre. Det gør man igennem scripting. Her sætter man parametre for objekters adfærd.

Dead Deer har indbygget objekter og scripts, du kan bruge hvis du finder dem brugbare. Men der er langtfra nok præ-indbyggede scripts til, programmet kan klare det hele for dig. Derfor kan du selv gå ind og øve dig på at lave modeller/objekter, lave textures til dem og endeligt også et script. 

Er du rigtig avanceret kan du også tilføje lighting, texture effects, gennemsigtighed eller spejling. På den måde kan man virkelig skabe nogle smukke environments, hvis man lader sin fantasi slippe løs.

Et lettere overvældende design

Dead Deer gør det som sagt lettere for mange at arbejde med at skabe 3D objects, men det betyder ikke, opgaven er blevet en let sag af den grund. Der er stadig mange parametre, man skal arbejde med, og det er ikke altid helt lige tydeligt, hvad der gør hvad. 

Dead Deer er propfyldt med et hav af funktioner, der kan gøre noget helt unikt ved dine objekter. At sætte sig ind i dem, og lære at bruge dem effektivt kan være en stor opgave for mange. Heldigvis er det let at fortryde, hvis man laver fejl, så der er stort albuerum til at prøve sig fremad. 

Programmet er inddelt i 3: værktøjsbaren i toppen, værktøjsbaren ude til højre og så i midten dine objekter.

Konklusion

Hvis man gerne vil begynde på at skabe sine egne spil eller bare arbejde med 3D animation og modelling, så er Dead Deer et solidt sted at starte. Der er plads til at lære og forbedre sig, og så er det endda gratis. Det kan kun anbefales.

Download Dead Deer 3.11.56.2019 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
825

Version
3.11.56.2019

Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows, macOS, Linux, Android, Raspberry

Størrelse
238 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Laurent Cance
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
825
Version
3.11.56.2019
Tilføjet
21-01-2020
Kompatible systemer
Windows, macOS, Linux, Android, Raspberry
Størrelse
238 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Laurent Cance
0 0 1

Afinstallering af Dead Deer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dead Deer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dead Deer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dead Deer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.