Programmer » E-mail » E-mail Klienter

POP Peeper Free (dansk) download

Download POP Peeper (dansk) gratis - email beskeder med lyd

POP Peeper er et gratis email program, som har nogle gode funktionaliteter indbygget, som gør det muligt for dig at personliggøre din email oplevelse. Der er en masse brugervenlighed som følger med dette program, især hvis du godt kan lide charmen ved programmer, som ikke er helt moderne i deres udtryk og som er simple at finde ud af, samt bruge. 

Få notifikationer om emails på din screensaver

Du kan vælge at installere en af esumsofts plugins, for at få mest muligt ud af POP Peeper. Et af disse plugins er en ScreenSaver Notifier, som kaster bolde rundt i forskellige farver på din pauseskærm. Hver bold har en farve og et tal; farven indikerer hvilken e-mail konto den refererer til, og tallet indeni viser hvor mange nye e-mails du har liggende. 

På den hjemmeside, vi har linket til ovenover, finder du også en lang række af andre mindre programmer, du kan installere, og som integrerer sig med POP Peeper. 

Opsæt regler for dine notifikationer

Det er altid smart at kunne danne sig et hurtig overblik over sine email elementer, da det kan spare dig for en masse tid, som du i stedet kan bruge på alt muligt andet. Hvis du har mange forskellige kontoer, så kan du opsætte regler for hver enkelt kontos notifikations system. 

På denne måde behøver du ikke engang kigge på programmet for at vide, om det var din G-mail eller Outlook konto, som modtog en ny mail. Computeren kan afspille forskellige lyde, afhængig af konto, så det bliver faktisk ikke nemmere, når først systemet er sat op. 

POP Peeper Free

POP Peeper kommer både i en gratis og betalt version. Den gratis version indeholder mange af de mest basale funktioner, som du er på udkig efter i et e-mail program.

Hvis du gerne vil have programmet til at fungere på dansk, så kan du downloade sproget eksternt.

Med Pop Peeper Free får du de fleste egenskaber med. Du kan tilføje lige så mange mailkonto, som du har lyst til og derudover kan du se, redigere og skrive mails direkte. Du kan også printe dine emails ud med den gratis version. 

Du kan også sende mail med den gratis version. 

POP Peeper Pro

Hvis du i stedet vælger at betale for POP Peeper pro, så kan du blandt andet lave regler ud fra en mail, du allerede har liggende. Dette gør du med den såkaldte ‘rule wizard’, som blandt andet kan hjælpe dig med at sætte særlige regler op, når du modtager beskeder fra en bestemt konto (f.eks. en ven eller kollega). 

Derudover kommer PRO versionen også med en grammatisk hjælper, som hjælper dig med at skrive korrekt grammatisk og syntaktisk, afhængigt af hvilket sprog, du har installeret sammen med programmet (se linket i afsnittet ovenover). På denne måde kan du fremstå så professionel som du har lyst til, når du skriver med folk, hvad end det drejer sig om kunder, kollegaer, venner eller familie. 

Du kan kun se dine sendte mails med pro versionen, dette indgår ikke i den gratis version. 

POP Peeper Plus Pack 

Du kan også tilkøbe ekstra funktionalitet ligegyldigt om du bruger FREE eller PRO versionen, med POP Peeper Plus Pack. I denne får du blandt andet mulighed for at få stemme notifikationer (hvilket vil sige, at programmet fortæller dig hvem der har sendt den nyeste e-mail og hvad emnet drejer sig om). 

Med Plus Pack kan du også få RSS feed direkte i dit email program. RSS står for Rigtig Simpel Syndikering, og bruges af websider med store opdateringsrater (bl.a. nyhedssider). Dermed kan du få disse informationer direkte i din e-mail. 

Andre programmer

Vi vil råde dig til at kigge igennem nogle af vores andre kategorier, hvis du synes at POP Peeper lyder interessant. For eksempel har vi en liste over e-mail krypterings programmer, som hjælper dig med at sikre dit privatliv og passer på indholdet i de e-mails, som du sender og modtager. 

Hvis du er ramt af spam mails (som mange af os er i dag), så kan du også installere programmer, som hjælper med at holde disse nede på et så lavt niveau som muligt. Se hvilke programmer, der kan hjælpe dig under vores anti-spam kategori.

Konklusion

POP Peeper er et fint program, både i dens gratis og betalte version, hvis du er på udkig efter et stykke software, som du kan bruge til at holde dine e-mail sammen, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle logge ind på en masse forskellige sider eller tjenester for at kunne tjekke dine forskellige emails. 

Der er en masse brugertilpasning, du kan gøre brug af når du downloader POP Peeper. Du kan ændre temaet, så det bedre afspejler din stil, og derudover kan du også vælge hvordan du vil modtage dine notifikationer. 

Du kan sætte regler op, så bestemte lyder spiller når du får en mail på en bestemt konto, med mere. Så du kan med andre ord personliggøre din oplevelse, så programmet passer til lige netop dig og dine behov. 

Download POP Peeper Free (dansk) 5.2.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
707

Version
5.2.2

Tilføjet
01-12-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
esumsoft
https://www.esumsoft.com/contact/
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
707
Version
5.2.2
Tilføjet
01-12-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
20-07-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
esumsoft
0 0 1

Afinstallering af POP Peeper Free (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere POP Peeper Free (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find POP Peeper Free (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle POP Peeper Free (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.