Programmer » E-mail » E-mail Klienter

Outlook Express download

Download gratis Outlook Express på dansk her. Det er Microsofts gamle, gratis e-mail klient, som stadig er populær i mange kredse.

Outlook Express 6.0 er den seneste version af Outlook Express og der kommer ikke nyere versioner idet Outlook Express nu er erstattet af Windows Live Mail. Så har du Windows Vista eller nyere, må vi henvise dig til Windows Live Mail.

Outlook Express blev først set af brugerne da det udkom sammen med Internet Explorer 4.0. Her var Outlook Express en fast bestanddel indtil version 6.0. Videre har mange brugere også stiftet bekendtskab med dette e-mailprogram, som en del af Windows. Selv visse Mac brugere har fundet Outlook Express brugbart i Mac OS 9. Men alt har sin ende og Outlook Express blev udskiftet med Windows Mail og det blev udskiftet med Window Live Mail, som stadig lever i bedste velgående i skrivende stund. Microsoft Outlook, som er en del af Microsoft Office, har taget over for Mac versionen, til dig der bruger Mac.

Mange brugere tror, at Outlook Express er en skrabet version af Microsoft Outlook. Dette er dog ikke tilfældet. Outlook Express dele ikke nogen koder med Microsoft Outlook, men programmerne benytter sig begge af nogle af de samme filosofier omkring arkitekturen i programmerne.

Hvis du insisterer på at downloade Outlook Express, skal du være opmærksom på at det kun kan downloades hvis du har Internet Explorer 6.

Download Outlook Express 6.0 (Final) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
59.518

Version
6.0 (Final)

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 95, 98, Me, 2000, XP & 2003

Størrelse
0.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
59.518
Version
6.0 (Final)
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 95, 98, Me, 2000, XP & 2003
Størrelse
0.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 49

Afinstallering af Outlook Express

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Outlook Express fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Outlook Express, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Outlook Express være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.