Programmer » E-mail » E-mail Klienter

Microsoft Outlook download

Download en gratis prøveperiode af det populære og anderkendte program Outlook her.

Microsoft Outlook er et professionelt mail- og kalenderprogram, som hjælper dig med at holde styr på alle de vigtige ting. Med dette program kan du fokusere på de vigtige ting for dig, da der i dette program er en tydelig, nemt og klart overblik over både mail, kalender samt dine kontakter. Læs videre i denne anmeldelse for at finde ud af, hvad Microsoft Outlook 2016 er for et program samt hvad dets muligheder er. På denne måde kan du finde ud af, om dette mail- og kalenderprogram er noget for netop dig. Hvis programmet ikke er noget for dig, vil der afslutningsvis i anmeldelsen blive belyst nogle alternative programmer, som du kan benytte dig af.

 Administrer dine mails, kalendere og kontakter

I en travl hverdag er det vigtigt at man nemt kan have overblik over de vigtige ting, og ikke spilder unødvendig tid på at ens ting og programmer er rodet rundt. Med Outlook er det nemt for dig at bevare overblikket og derved holde dig til dine planer, nemt og hurtigt.

Du kan her administrere din mail, kalender og kontakter – alt i et nemt og overskueligt program.

Vedhæft filer fra OneDrive

I Microsoft Word er det muligt at vedhæfte filer fra OneDrive. Dette er med til at gøre det meget nemmere for dig at dele samt at samarbejde om dokumenter. Kalenderen kan sågar ses side om side, for at gøre det nemmere for dig at lette din planlægning. Ude i siden forefindes en samtalevisning. Denne sørger for at holde relaterede meddelelser samlet, for at sørge for et bedre overblik. Derudover er det muligt for dig at finde alle de vigtigste oplysninger om dine kontakter på ét sted. På denne måde er du sikret, at du nemmere kan administrere al din kommunikation, så den er samlet på ét sted.

Hvad kan Microsoft Outlook?

Med Microsoft Outlook får du en masse spændende muligheder du kan udforske. Programmet indeholder en række af forskellige ting. Dette inkluderer blandt andet en mere effektiv indbakke.

Herved kan få mere fra hånden med nogle robuste og langt mere effektive funktioner. Dette er med til at hjælpe dig med at fokusere på de mails der betyder mest, hvilket sikrer programmets effektivitet. Derudover indeholder programmet en alt-i-én kalenderstyring. Dette kalenderstyring gør det muligt for dig at administrerer din kalender. Derudover har du også mulighed for, i denne kalenderstyring, at dele dine tilgængelige mødetidspunkter, planlægge dine møder samt at få påmindelser på hvad end du skal huske.

Den hjælper dig altså med at fremsortere de vigtigste ting frem samt at huske dig på dine aftaler, hvilket gør programmet til yderst effektivt, samtidig med at det er nemt og simpelt at benytte sig af.

Outlook fungerer bedst sammen med Office, og her har du mulighed for at arbejde med samt at dele vedhæftede Office-filer fra din computer eller fra skyen. Som sagt er mulighederne mange i programmet, og det er også muligt at finde grupper. Her har du mulighed for at oprette grupper: hvad enten dette er for at diskutere, samarbejde og dele filer og noter har du nu mulighed for dette med grupper. Derudover kan du også foretage Skype for Business tale- og videoopkald, hvis der opstår hastende beslutninger som kræver hurtigt svar. Apropos at have travlt, så er der i programmet mulighed for at hurtigt finde netop dét, du har brug for. Outlook viser nemlig blandt andet nøgleord og personforslag mens du skriver. På denne måde angives de seneste søgninger du har været inde og søge på, og derved sparer du tid, ved at dine hyppigste søgninger dukker op. Derudover er der også mulighed for at man kan dele filer fra skyen. Herved kan man nemt uploade og dele vedhæftede filer fra OneDrive og OneDrive for business uden overhovedet at forlade Outlook.

Omkostninger med programmet

En væsentlig ting at tage med i overvejelserne, når du skal vælge, om du vil benytte dig af et program, er omkostningerne. Koster det noget eller er det gratis at benytte sig af, og hvis det koster noget, hvor meget skal man så give? Det er nemlig ikke sikkert man har lyst til at bruge penge på et program, hvis man kan få et andet og lignede program gratis.

Microsoft Outlook 2016 har nogle omkostninger forbundet, og er derfor ikke et gratis program at benytte sig af, og dette skal derfor med i overvejelserne om at downloade programmet. Til gengæld opvejer de mange muligheder, simple anvendelse og gode design op, og det kan altså godt betale sig at anskaffe sig programmet, selvom der er nogle omkostninger forbundet med dette.

Alternativer til Microsoft Outlook

Ønsker du et gratis alternativ til Microsoft Outlook, så er Windows Live Mail 2012 måske lige noget for dig. Ligesom Microsoft Outlook er Windows Live Mail et program til både kalender og mail med en god brugervenlighed. Derfor er dette et rigtigt godt alternativ, da der findes nogle af de samme funktioner.

Få hjælp fra eksperter

Ønsker du at læse mere, se alle nyhederne, at få tips fra redaktørerne, så tjek det ud her. Her kan du blandt andet lære hvordan du kan oprette, redigere og finpudse dokumenter i rigtig god kvalitet. Du kan altså næsten selv begynde at lave dine dokumenter så godt, at de fremstår professionelle. Så tjek siden ud og læs omkring mulighederne ved programmet, for at blive lige så god som de professionelle.

Konklusion

Kort fortalt er Microsoft Outlook et godt og anerkendt mail- og kalenderprogram, som indeholder en række af forskellige og brugbare ting til dig, der søger et godt program til netop mail og kalender. Programmet har en masse forskellige muligheder og funktioner at benytte sig af, og det er derfor ikke svært at forstå hvorfor programmet netop er så anerkendt og populært. Programmet har omkostninger forbundet med det, og hvis dette ikke er noget for dig, findes altså Windows Live Mail som et alternativ.

Download programmet i dag, og tjek det ud om det er noget for dig med dens masse funktioner og smarte egenskaber. En klar og sikker anbefaling herfra.

Download Microsoft Outlook 2019 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.446

Version
2019

Tilføjet
21-08-2018
Kompatible systemer
Windows, iOS, Android, Mac

Størrelse
14.5 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
1.446
Version
2019
Tilføjet
21-08-2018
Kompatible systemer
Windows, iOS, Android, Mac
Størrelse
14.5 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
3 0 2

Afinstallering af Microsoft Outlook

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft Outlook fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft Outlook, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft Outlook være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.