Programmer » E-mail » E-mail Klienter

MailStore Home download

Download en gratis prøve på Mailstore her. MailStore Home er et back up program til dine e-mail klienter. Programmet sikrer, at du aldrig kommer til at slette en mail ved et uheld. Du kan downloade programmet helt gratis nedenfor.

Vi har testet MailStore Home på vores Windows 7 computer, hvor vi kiggede på de forskellige muligheder man har for at importere sine mail. Her har du valget i mellem online klienter og offline klienten, hvor programmet kan hente alle dine mails fra dine webmails og installerede klienter.

Mailstore Home gør det meget nemt at hente dine mails, da det er så simpelt som at klikke import. Herefter organiserer programmet e-mails efter klient, dato, årstal og kontakt, hvor du finder alle inddelinger i nogle mapper i den venstre side af skærmen. Du kan også eksportere dine e-mails til et USB stik, CD eller en ekstern harddisk så du altid har dem ved hånden.

MailStore Home giver dig også en rigtig effektiv søge funktioner hvor du kan søge på ord eller sætninger, hvor den så finder alle de mails, hvor de optræder. Programmet er generelt meget effektivt, hvor mange af funktionerne er rigtig praktiske, hvis du modtager mange mails. Programmet kan dog være svært at bruge for nogle brugere, da nogle af funktioner kan være svære at bruge. Dog er programmet værd at anbefale til organisering og arkivering af e-mails.

Download MailStore Home 8.2.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.268

Version
8.2.1

Tilføjet
21-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
5.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MailStore Software GmbH
Detaljeret information
Downloads
1.268
Version
8.2.1
Tilføjet
21-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
5.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MailStore Software GmbH
4 0 4

Afinstallering af MailStore Home

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MailStore Home fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MailStore Home, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MailStore Home være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.