Programmer » E-mail » E-mail Klienter

Kerio Connect download

Hvis du leder efter en e-mail klient til din lille eller mellemstore virksomhed, så er Kerio Connect måske noget for dig.

Programmet indeholder en masse gode funktioner, der kan gøre din virksomheds daglige virke en hel del nemmere, i hvert fald på kommunikationsfronten. Programmet kan opdatere på tværs af platforme og tillader, at man opretter flere brugere i samme system. Dette lyder måske lidt som andre lignende e-mail klienter til professionelt brug, såsom Outlook og Exchange. Dog indeholder programmet også en kalender, kontakt oversigt, opgave liste og et integreret chat program, så du hurtigt kan komme i kontakt med dine medarbejdere. Programmet kan også findes, som en app og en webmail, så du hurtigt kan få adgang til programmet.

Programmet tilbyder rigtig mange af de samme funktioner, som konkurrenterne - dog skal det siges, at dette program fokuserer på at gøre dit arbejde nemmere ved at tilbyde et flot, velfungerende design, som er kombineret med funktionalitet. Det kan dog diskuteres om programmet rent faktisk er bedre end mange af dets konkurrenter, men derfor er programmet stadig et solidt valg, hvis du vil gøre noget godt for din virksomhed, da det dækker alle de kommunikative behov, som en virksomhed må have.

Prøv en demoversion først ved at trykke her.

På linket nedenfor vil du blive ført over til producentens hjemmeside, hvor du kan signe dig op til en 30 dages trial.

Download Kerio Connect 8.3.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.211

Version
8.3.1

Tilføjet
28-07-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
195.4 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Kerio Technologies Inc.
Detaljeret information
Downloads
2.211
Version
8.3.1
Tilføjet
28-07-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
195.4 Mb
Licens
Demo
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Kerio Technologies Inc.
4 0 4

Afinstallering af Kerio Connect

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Kerio Connect fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Kerio Connect, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Kerio Connect være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.