Programmer » Browsere » Offline Browsere

WebWhacker download

WebWhacker er det perfekte værktøj til chefen, der ønsker at undersøge konkurrenters websites imens der ventes i f.eks. lufthavnen. Download en prøveversion gratis her.

WebWhacker kan også bruges af sælgere, der kan drage fordel af, at vise et website eller en online præsentation når de er på farten. Programmet er nemlig en offline browser, som gemmer websites når du er online til senere brug når du er offline.

Hvis hotellet ikke har gratis Wifi eller du ikke vil bruge en Open Wifispot, så er det et effektivt værktøj, hvis du skal arbejde videre med nogle oplysninger på en webside.
WebWhacker er den første offline browser, der nogensinde er udviklet. Den er fantastisk til den mobile executive, der ønsker at gennemgå en konkurrents websted, mens de venter på lufthavnen. Det er også en fordel for den, der skal give en webpræsentation, hvor internetadgangen er begrænset.

World Wide Web er straks en stærk ressource og en farlig legeplads. Med WebWhacker 5.0 bestemmer du hvilke internetoplysninger du stiller til rådighed for adgang til medarbejdere. Download dine favoritwebsider eller hele websider direkte til din egen bærbare computer, harddisk, desktop, zip disk, cd eller lagringsenhed og distribuer det derefter. Websteder kan gennemses som om de var online og det går meget hurtigt, da de ikke skal hentes ned fra nettet, men ligger på din maskine.

Download WebWhacker 5.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
999

Version
5.0

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
BlueSquirrel
sales@bluesquirrel.com
Detaljeret information
Downloads
999
Version
5.0
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
BlueSquirrel
5 0 2

Afinstallering af WebWhacker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WebWhacker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WebWhacker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WebWhacker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.