Programmer » Browsere » Browsere

Yandex Browser download

Download Yandex Browser gratis her

Er det tid til at udskifte din nye browser? Det er forståeligt, der kommer hele tiden nye på markedet som kan noget andet og spændende. Mange af dem er dog relativt ukendte, fordi giganter som Google Chrome dominerer markedet så meget, som de nu gør.

Mange folk prøver måske ikke engang at finde en ny, fordi de ved hvad Google Chrome er, det virker, og det er nok for dem. Men hvorfor gå glip af noget, der kan gøre din oplevelse på internettet bedre?

Yandex Browser er et af disse ukendte alternativer, der muligvis kan tilfredsstille dig i jagten på en ny browser. 

En hurtigere og behageligere browseroplevelse

En af de største klager rettet mod Google Chrome er dens hastighed. Det er bare en rigtig tung browser, der sluger meget af din PC’s ydeevne under brug. Derfor starter browseren langsomt og den søger langsomt. Dette er specielt frustrerende på ældre computere.

Dette er ikke et problem, hvis du bruger en stærk high end computer, der har nok RAM til at køre World of Warcraft 5 gange på samme tid. Men har du en lidt ældre computer, måske en bærbar fra sidste år, så bliver dette hurtigt frustrerende. Det kan nogle gange tage flere minutter at starte YouTube op for eksempel. Det er der ikke nogen, der har tid til. 

Yandex Browser derimod er meget mere let for din computer at håndtere. Vores oplevelse er, browseren starter mange gange hurtigere end Google Chrome, og det er virkelig en lettelse, når man står og har brug for internettet. 

Yandex Browsers search engine er desuden Bing. Et relativt upopulært alternativ til en søgemaskine, men den kommer med sine fordele. Googles søgemaskiner er under tung censur og viser de resultater, den vil have dig til at se. Det gør Bing ikke i samme stil, så hvis du søger på nettet efter informationer og research til en opgave, er Bing bedre. 

Lækkert og velkendt design

Ved start af Yandex Browser mødes du af en smuk åbningsskærm med flotte bølger. Herefter bedes du om at opsætte browseren. Den kan importere søgehistorik og extensions fra din Google Chrome, så du mister reelt ingenting.

Yandex Browser bygger på Chromium, som er skabt af Google. Derfor ligner browseren i sine tekniske facetter Chrome. Det er meget rart, hvis det er det man foretrækker, og derfor er der ikke mange nye ting man skal forholde sig til. 

Der er desuden en handy sidebar, hvor du kan gemme hjemmesider, links og andet godt, du kan få brug for i en fart. Den kan åbnes og lukkes, så den fylder intet. 

Alternativ software

Er Yandex Browser ikke noget for dig alligevel, så er der et andet godt alternativ, du kan give dig i kast med. Opera er en gratis og hurtig browser, der også inkluderer et lækkert design. Bygget på Chromium ligner den også noget man kender, og har langt hen ad vejen mange af de funktioner, du er vant til og kender. Opera kan downloade gratis her.

Konklusion

Yandex Browser er en fantastisk internet browser med hurtig hastighed og andre lækre features, der gør søgning på internettet en fornøjelse. Derfor kan den kun varmt anbefales.

Download Yandex Browser 19.7.3.172 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
263

Version
19.7.3.172

Tilføjet
22-08-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android

Størrelse
777 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Yandex
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
263
Version
19.7.3.172
Tilføjet
22-08-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android
Størrelse
777 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-02-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Yandex
0 0 1

Afinstallering af Yandex Browser

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Yandex Browser fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Yandex Browser, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Yandex Browser være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.