Programmer » Browsere » Browsere

Lunascape download

Download gratis Lunascape til Windows, en webbrowser som gør det muligt at vise hjemmesider ligesom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer.

De fleste mennesker har flere webbrowsere installeret, fordi at nogle hjemmesider kun er optimeret til bestemte browsere, eksempelvis Internet Explorer. Lunascape er en gratis af slagsen, som endeligt gør det muligt at kombinere alle de store browsere, så man kun behøver ét program til det hele. Selvom dette er Windows-versionen, kan man også få Lunascape til iOS og Android på den officielle hjemmeside.

Brugerfladen er overordnet god med sine hvide og grå farver, men vi savner dog lidt det mere minimalistiske udseende set i Google Chrome - til gengæld er der dog mange smarte funktioner at lege med, herunder musehandlinger, skins og mulighed for at se de seneste nyheder i toppen. Lunascapes uden tvivl vigtigste funktion er dog den såkaldte triple-engine, som kan vise hjemmesider ligesom Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Det største problem med denne funktion er dog, at Lunescape kun understøtter ældre versioner af browserne, og altså derfor ikke er fuldt opdateret.

En ting som bør nævnes er, at selvom du kan installere Lunascape ligesom ethvert andet program, får du under installationen også mulighed for at installere det som et “portable program” - kort sagt betyder det, at du kan installere det på et USB-drev og tage browseren med dig. Smart!

Lunascape er et fint program, for dem som bruger mange browsere, men de uddaterede funktioner er helt klart et problem. Browseren kunne dog blive et udemærket program, hvis udviklerne arbejder på at fixe det.

Download Lunascape 6.8.10 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.342

Version
6.8.10

Tilføjet
21-11-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
16.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
G.U.Labs Inc.
Detaljeret information
Downloads
2.342
Version
6.8.10
Tilføjet
21-11-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
16.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
G.U.Labs Inc.
5 0 3

Afinstallering af Lunascape

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Lunascape fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Lunascape, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Lunascape være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.