Programmer » Browsere » Browsere

Kingpin Private Browser download

Download Kingpin Private Browser gratis her

Er du typen, der godt lide at holde dine internetaktiviteter private? Det er ganske forståeligt, det kommer trods alt ikke alle ved, hvad vi går og laver på internettet. Det kan være folk på selve internettet, der kan se, hvad du laver. Det kan også være folk, der sidder ved siden eller bag ved dig i klassen, på Starbucks eller hvor du nu er. 

Det er svært ikke at kigge på hvad andre laver, og derfor kan det være rart, at have en eller anden måde at skjule sin browser på. Kingpin Private Browser gør netop dette. 

Beskyt din internetadfærd

Kingpin Private Browser er en lightweight browser designet til at holde din web browser skjult fra uvedkommende. Den gør dette på en række måder. 

Det vigtigste er din Kingpin-knap. Trykker man på den bliver alle dine browservinduer skjulte me det samme. Hvis man vil have dem frem igen, trykker man igen blot på knappen. Men knappen er nu låst med en 4-digit pin code, som du selv kan indstille i browserens settings. 

Det gør browseren ideel, hvis du ofte besøger sensitive content som dating sites, din bank, online shopping, adult content, health issues etc. Eller generelt private ting, som andre ikke behøver at kende til. 

Browseren kører automatisk i incognito mode and adblock, så der gemmes ikke cookies, passwords, internetadresser og der vises heller ikke reklamer. 

Kingpin Private Browsers automatisk søgemaskine er Google, men du kan vælge mellem 3 andre gode kandidater: Bing, Yandex eller Duckduckgo. Specielt Duckduckgo kan anbefales som en søgemaskine, du kan bruge til at finde de informationer, du har brug for, uden vigtige ting filtreres fra som med Google. 

Et velkendt browserdesign

Når det kommer til nytænkning i forhold til browserdesign, gør Kingpin Private Browser ikke meget ud af det. Man skal dog huske, programmet trods alt hovedsageligt er designet til at gøre det lettere at skjule sig i en tid, hvor der bliver taget lidt for let på vores privatliv.

Det betyder dog derfor ikke, at browserens design er noget værre rod. Nej, tværtimod ligner det noget, vi typisk kender til hos Google Chrome, f.eks. Browseren er derfor ganske nem at bruge og komme i gang med.

Den eneste bemærkelsesværdige ændring er selvfølgelig Kingpin-knappen, som man finder i højre tophjørne. Selve pinkoden til den laver man i settings, som du finder i højre top også i form af et ikon med 3 vandrette streger. Her kan du også skifte søgemaskine, slå adblock til eller fra, etc.   

Alternativ Software

Vil man prøve en anden browser, som i samme stil ikke er så kendt på markedet, vil Yandex Browser være et godt valg. Yandex Browser er den mest populære af slagsen i Rusland, og det er lidt sjovt, den ikke har fået så meget opmærksomhed herhjemme. Med dens smukke design, hastighed og brugervenlighed er det en god kandidat til at erstatte browsere som Chrome og Firefox. Yandex Browser kan downloades gratis her.

Konklusion

Kingpin Private Browser er en life saver i en tid, hvor det synes næsten umuligt, at holde sine ting private fra snagende øjne. Med de mange funktioner, der bliver os giver, til at sikre vores privatliv, er det utvivlsomt en browser for dig, der ønsker at genvinde noget af den sans af frihed, individualitet og tryghed, som går tabt år for år. Browseren kan derfor kun anbefales.

Download Kingpin Private Browser 1.3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.784

Version
1.3.2

Tilføjet
11-09-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
44.29 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Limelick Software
Detaljeret information
Downloads
1.784
Version
1.3.2
Tilføjet
11-09-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
44.29 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Limelick Software
5 0 1

Afinstallering af Kingpin Private Browser

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Kingpin Private Browser fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Kingpin Private Browser, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Kingpin Private Browser være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.